Hvilken fantatisk sæson

Skrevet d. 03-11-2017 09:57:53
Hvilken fantastisk sæson!
Når sæsonen starter håber vi selvfølgelig alle at vores hold skal spille med i toppen af deres respektive kredse, men at det skal ende med en stribe af oprykninger havde ingen vel drømt om.
Vores Ynglinge 1 måtte på grund af en tåbelig indrangering af DBU starte i Kvalifikationsrækken, uden at se sig tilbage badede de helt som forventet gennem rækken og rykkede efter 6 kampe og maksimum point op i Liga 2 midt på efteråret, de fortsatte succesen i Liga 2 og har allerede inden sidste spillerunde her i weekenden placeret sig som en suveræn nr. 1 og samtidig allerede sikret sig oprykning til Liga 1. Man kan håbe at der sidder nogle i DBU’s turneringsudvalg med voldsomt røde ører over den behandling de har givet vores dygtige unge gutter, de har meget klart vist at de hører til i Liga 1 som et meget dygtigt og virkeligt godt spildende hold der vil give de fleste Liga 1 hold problemer. Et stort tillykke til hele holdet, og selvfølgelig træner teamet Michael Svenningsen, Peter Bukhave Vestergaard og Kim Moldrup for det flotte arbejde de har gjort med holdet.
Serie 5 med SIK legenden Mandy i spidsen, og godt supporteret af Serie 4 træner Bjarne Svenningsen rykkede efter 10 kampe op på en ganske suveræn førsteplads med 9 point forspring til nummer to, hvilken utrolig bedrift af det dygtige unge hold, et stort tillykke til jer alle og et helt specielt tillykke til Mandy for endnu en oprykning i SIK regi, gad vide om han selv kan huske hvor mange han har været med til efterhånden.
Før sidste spillerunde, 13 kampe – 12 vundne – 1 uafgjort – 0 tabte – mål: 66-11 – point 37 BUM!!! Det kan vist roligt kaldes en helt suveræn førsteplads og oprykning til serie 3, hvor er det et fantastisk stykke arbejde Bjarne Svenningsen og Rasmus Hvejsel har lavet med dette unge hold, et kæmpe tillykke med den helt suveræne førsteplads til jer alle omkring holdet, vi glæder os meget til at følge jer i serie 3 den kommende sæson.
En fantastik oprykning til serie 2 klarede Mads Hangaard alene i spidsen for vores serie 3 hold allerede før den sidste spillerunde, oprykningen blev sikret i Vinderup i et sandt drama, hvor den endelige oprykning blev sikret langt inde i overtiden. Et super job er blevet udført af hele holdet hvor de fra start til slut har manifistret sig som tophold i kredsen, et kæmpe tillykke til jer alle med førstepladsen og hvor et det fantastisk at vi også kan præstere et serie 2 hold i Skive IK.
Sidst men ikke mindst klarede vores Jyllandsserie hold en fantastisk oprykning til Jyllandsserie 1 hvor man i foråret skal spille mod de bedste Jyllandsserie hold om oprykning til det Danmarksserien. Gennem hele sæsonen har de formået at holde sig i toppen af kredsen, og her før sidste spillerunde oven i købet har mulighed for at sætte sig på førstepladsen i kredsen. Erik Nygaard, Kasper Melander og Jonas Mortensen har sammen skabt perfekte rammer for at holdet har kunnet præstere, og her bør det samtidig nævnes at det er en fantastisk flok af meget dygtige helt unge og urutinerede spillere der er blevet styret i mål med så fantastisk et resultat. Et stort tillykke til jer alle og hvor er det fremragende at vi med holdet i foråret skal spille om oprykning til Danmarksserien.
Og slutter det her? Nej på ingen måde, i denne sammenhæng bør det også nævnes at klubbens jyllandsserie hold i damerækken i sidste spillerunde skal spille for oprykning til dameserien, vi håber alle i klarer opgaven, talentet har i, vi krydser fingre for jer og mon ikke Carsten og Tom lykkedes med opgaven sammen med holdet.
Som sportslig koordinator i Skive IK er jeg fantastisk stolt af at vi i vores klub kan tilbyde et niveau som ingen anden klub i miles omkreds kan tilbyde, ynglinge på liga 1 og liga 3 niveau, seniorfodbold med et førstehold i Jyllandsserie 1, et andethold i serie 2, et tredje hold i serie 3 samt et fjerdehold i serie 4. Ingen anden klub i vores del af Jylland kan tilbyde seniorfodbold på så højt et niveau.
Herfra er der kun at sige FORZA SIK og sportslig hilsen.
René