Hurup vender hjem

Hurup vender hjem I vinterpausen sagde vi farvel og tak for ...
Skrevet d. 23-07-2013

Hurup vender hjem

I vinterpausen sagde vi farvel og tak for denne gang til Jakob Andersen, da hans kontrakt ikke blev forlænget. Nu siger vi så goddag igen og velkommen tilbage til 28-årige Jakob Andersen med kælenavnet "Hurup". Jakob har efter han forlod SIK været på kontrakt hos Hobro IK. Denne kontrakt har han bedt om at få ophævet. Dette har sportschef Rasmus Brandhof været hurtig til at udnytte, så inden dagen i dag er omme har Jakob sat sin underskrift på en ny to-årig kontrakt med SIK.

Med tilgangen af Jakob har vi fået tilknyttet en særdeles erfaren spiller til vor unge trup. Jakob fik debut for SIK tilbage i august 2008 i hjemmekampen mod Herfølge - en kamp der endte 1-1. Inden skiftet i vinterpausen var Jakob noteret for 120 kampe for SIK. Om aftalen med Jakob siger sportschef Rasmus Brandhof: -Det her er en rigtig god signing for SIK. Vi får i Jakob en rigtig dygtig fodboldspiller, der passer perfekt ind i vort koncept. Villig til at arbejde hårdt både til træning og i kamp og en super fyr med let til smil. Så i dag er en rigtig god dag for SIK og viser, vi er på vej.

Rasmus Brandhof arbejder stadigvæk på et tilknytte yderligere én eller to spillere til truppen. -Jeg håber, vi i løbet af onsdag eller torsdag kan melde nyt ud fortæller sportschefen.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu