Hostrup kåret til Årets Profil i 2. division

Hostrup kåret til Årets Profil i 2. division For at bringe f...
Skrevet d. 12-12-2013

Hostrup kåret til Årets Profil i 2. division

For at bringe fokus på divisionerne under Superligaen og for at hylde og gøre opmærksom på de talenter, som befinder sig i de underliggende rækker, kårer Spillerforeningen hvert år Årets Profiler i 2. division Øst og Vest. Årets profil i 2. division er blevet kåret siden 1989, og det er 2. divisions-spillerne selv, der vælger Årets Profil

Dette års kåring har netop fundet sted ved Spillerforeningens årlige fest. I begge rækker er hæderen i år tilfaldet et par målfarlige herrer. For vestkredsens vedkommende tilfaldt hæderen SIK-topscorer Anders Hostrup, mens det i østkredsenn var FC Roskildes 20-årige Emil Nielsen, der løb med æren.

I øvrigt kan det nævnes, at den tidligere SIK-spiller Kasper Fisker blev kåret som årets profil i NordicBet Ligaen.