Herlig og vigtig sejr i Næstved!

Skrevet d. 28-09-2015 12:20:23

Efter en disciplineret, koncentreret og benhård arbejdsindsats vandt vi fortjent søndagens vigtige udekamp i Næstved med 0-1.

Taktisk havde trænerteamet valgt at gribe kampen lidt anderledes an og uden at afsløre alt for meget lykkedes missionen til UG med kryds og slange.

Kampen igennem stod vi rigtig godt på banen og samtlige spillere sled og slæbte i et sandt arbejdsraseri og gjorde det rigtig svært for Næstved.

-Første halvleg var præget af meget duelspil og fight. - Spillet bølgede frem og tilbage og begge mandskaber havde skiftevis det spillemæssige overtag.

Vores største chance inden pausen tilfaldt Ruben Nygaard, som i det 7 minut blev spillet fri i Næstveds højreside.-Chancen blev desværre forspildt og hvad værre var måtte Ruben umiddelbart efterfølgende lade sig udskifte med smerter i lysken.

Generelt var 1. halvleg chancefattig og det var tydeligt, at kampens vigtighed prægede begivenhederne, så ingen af holdene ønskede at åbne sig.

Efter en god og konstruktiv pause forsatte vi de gode takter og med en halv times tid tilbage på kampuret åbnede kampen sig for alvor op.

Vi producerede et par lige ved og næsten forsøg og Næstved ligeså, men i det 65 minut kom der fuld valuta for pengene og opspillet til målet var i særklasse flot.

-”Næstved var tildelt et lidt tyndt frispark på kanten af vores felt.-Efter et kikset indlæg satte vi gang i en ren barcalona-omstilling og med ekspresfart angreb vi med mange mand.-Efter lidt tiki-taka endte bolden hos en helt fri Jesper Henriksen som let kunne gøre det sidste arbejde og putte bolden i nettet….klassemål!

Resten af kampen forsøgte Næstved at jagte udligningen, men samtlige gule viste flot format og gjorde opgaven rigtig svær for hjemmeholdet.

I den anden ende spillede vi os frem til flere fine muligheder for at afgøre kampen.-Det blev desværre ved lige ved og næsten, men ret beset skulle og burde vi have lukket kampen til 0-2 eller sågar 0-3.

Næstved blev mere og mere desperate og hver gang de kom frem til noget som lignede chancer blev de mødt/tacklet af gule spillere, som gav absolut alt hvad de havde i sig.

Efter 4 minutters overtid blev der fløjtet af og de gule arme blev fortjent hævet over hovedet efter en sand mandfolkepræstation; Det var vigtigt, flot, velfortjent og 3 point som bestemt luner rigtig godt i den samlede pointstilling.

Allerede på onsdag kl. 19.00 skal vi i ilden igen, når vi hjemme på SPAR NORD ARENA skal op imod topholdet fra FC Fredericia i den udsatte turneringskamp. -Det bliver med garanti et brag af en fodboldkamp imellem to gode fodboldhold, som altid giver hinanden gode og underholdende kampe. –Vi håber på rigtig mange Skibonitter på lægterne, så vi sammen kan skabe endnu et brugbart og godt resultat.

Kampfakta:

Næstved - Skive IK; 0-1 (0-0)

65 min. 0-1 Jesper Henriksen

Startopstilling:

Daniel Krog, Jesper Nielsen, Jakob Andersen, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mikkel Frankoch, Jesper Henriksen, Ruben Nygaard, Thiago Pinto Borges, Razak Adebayo.

Indskiftninger:

07 min. Frederik Brandhof ind og Ruben Nygaard ud.

66 min. Mikael Uhre ind og Razak Adebayo ud.

80 min. Oliver I Pedersen ind og Thiago Pinto Borges ud.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu