Hattrick af Hostrup da HIK blev kørt over

Hattrick af Hostrup da HIK blev kørt over Der var fart på fr...
Skrevet d. 11-08-2013

Hattrick af Hostrup da HIK blev kørt over

Der var fart på fra første fløjt, da vi lørdag eftermiddag havde besøg af HIK til sæsonens første kamp på SPAR NORD Arena. Før kampen var oplægget fra cheftræner Claus Madsen, at gæsterne skulle trykkes maksimalt fra kampens start i håbet om, at dette ville skabe usikkerhed hos gæsterne og dermed give bedre arbejdsbetingelser for vor midtbane og angreb.

Dette oplæg fra Madsen må siges at lykkedes til fulde. For efter bare tyve minutters spil første SIK med 4-0, og den berømte ged var nærmest skaldet. Tre af Skive-målene sat ind af lynhurtige Anders Hostrup, der dermed er noteret for fem scoringer i sæsonens to første kampe. Men så faldt kadancen og koncentration hos det unge SIK-hold desværre, og det flotteste fodbold set meget længe på SPAR NORD Arena blev afløst af en lidt kedelig gang fodbold. Derfor blev resten af kampen en ganske jævnbyrdig affære, hvor gæsterne dog på ingen måder var i nærheden af at få point med retur til Sjælland. Omvendt kunne gæsterne have fået en større snitter, såfremt de gule havde holdt kadancen og koncentrationen.

Begge gæsternes mål kom i øvrigt efter hjælp fra hjemmeholdet. Først fik forsvaret ikke kommunikeret ordentligt, hvorfor Mads Eriksen blev tvunget til en clearing - denne ramte Jesper Nielsen i ryggen hvorfra den sprang ind i et tomt SIK-mål. Og umiddelbart efter pausen gik Mads Nørby i ryggen på en HIKer i feltet. Dette blev takseret til straffespark og dermed reducering til 4-2. Men som nævnt kom gæsterne ikke tættere på, og sæsonens anden sejr blev sikkert kørt hjem.

Næste opgave for SIKerne er på onsdag, hvor vi skal på besøg hos Thisted FC i landspokalen. Til dette opgør må trænerduoen Madsen og Henriksen med garanti se bort fra Mikkel Jespersen, der tidligt måtte forlade banen med en skade i det ene knæ. Mikkel blev erstattet af Mathias Gertsen, der dermed fik debut for SIK. Senere var der også debut til Christian Andreasen, da han afløste den tre-dobbelte målscorer Anders Hostrup. Næste turneringskamp for de gule er også hjemme på SPAR NORD Arena - søndag den 18. august kl. 15.00 mod FC Svendborg.

Kampfakta:

Skive IK - HIK 4-2 (4-1)

Målscorere:

4. min . 1-0 Anders Hostrup

5. min. 2-0 Anders Hostrup

13. min. 3-0 Jesper Henriksen

20. min. 4-0 Anders Hostrup

21. min. 4-1 Jesper Nielsen, selvmål

47. min. 4-2 Thomas Asmussen, straffespark

Startopstilling:

Henrik Kappelborg, Mads Nørby, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Jakob Andersen, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Jesper Henriksen, Jesper Thor Larsen, Anders Hostrup, Nicolas Bøgild

Udskiftninger:

32. min. Mathias Gertsen afløser Mikkel Jespersen

63. min. Christian Andreasen afløser Anders Hostrup

88. min. Nicolai Borregaard afløser Nicolas Bøgild

Advarsler:

SIK : Jakob Andersen

HIK: Ingen

Tilskuertal: 553

Dommer: Lars Halskov


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu