Hårdt hårdt arbejde gav tre point

Hårdt hårdt arbejde gav tre point På en råkold fredag aften ...
Skrevet d. 14-11-2014

Hårdt hårdt arbejde gav tre point

På en råkold fredag aften fik de godt 700 tilskuere til årets sidste kamp på SPAR NORD Arena noget at varme sig på allerede efter tre minutters spil, da Mikael Uhre bragte de gule foran 1-0.

Herfra og resten af kampen var der langt mellem flot SIK-spil og åbenlyse muligheder til hjemmeholdet. Så i bidende kulde kunne publikum følge et SIK-hold der, på en tung grønsvær, fightede en hvis legemsdel ud af bukserne mod et godt spillende FC Roskilde-mandskab. Og da dommer Henning Jensen efter fire minutters tillægstid fløjtede til varmt bad, havde de gule stået imod et stort pres fra gæsterne, der strakte sig over største del af kampen, og kunne kigge på måltavlen hvor der - vigtigst af alt - stod dejlige 1-0.

Sejsmålet kom som nævnt i indledningen allerede efter tre minutters spil. Jakob Andersen slog en bold frem mod gæsternes felt. Mikael Uhre optog jagten med en Roskilde-forsvarer i hælene. Inde i gæsternes mål besluttede Mads V. Petersen sig for at han ville løbe ud og sparke væk. Dette var en skidt beslutning set med Roskilde briller, men rigtig godt, når brillerne sidder på en skibonit. For Uhre snuppede bolden inden Petersen fik sparket væk og kunne sparke bolden i det tomme mål.

Den gode start gav på ingen måder hjemmeholdet vinger, snarere virkede det som om benene blev meget tunge. Og allerede minuttet efter føringsmålet hamrede gæsternes Simon Richter bolden på stolpen. Og fraset en god afslutning af Mikael Uhre efter ti minutters spil, som gæsterne keeper lige fik lirket til hjørnespark, var SIK sjældne gæster foran FC Roskildes mål. I den anden ende bød gæsterne i flere omgange ind med gode forsøg. Tættest på var Anders Møller Christensen, men hans afslutning gik over mål.

Efter pausen forsatte gæsterne med at presse på. Og allerede efter tre minutters spil måtte Daniel Krog, der var tilbage i målet som erstatning for knæskadede Mathias Rosenørn, hive en stor redning frem for at forhindre udligningen. Efterhånden som halvlegen skred frem blev spilovertaget til gæsterne mere og mere markant. Men SIK-erne arbejdede forbilledligt, kønt var det ikke, og sejren blev fightet hjem. Hvis FC Roskilde efterfølgende føler, at de burde have haft point med hjem fra aftenens kamp, er dette ikke forkert. Holdet havde efter pausen flere gode muligheder, den største vel med fire minutter tilbage, men her fik Daniel Krog med en lang tå reddet afslutningen.

Aftenens sejr kom i hus med en helt ny konstellation i SIKs midterforsvar. Den normale makkerpar Jesper Nielsen og Mads Eriksen var begge ude med karantæne, så i deres fravær var Jakob Andersen tilbage i startopstillingen. Og hans makker var lidt af en overraskelse for de fleste i og med cheftræner Jakob Michelsen, havde sat den normalle angriber Anders Vestergaard ned som makker til "Hurup". Denne kombination fungerede perfekt gennem hele opgøret, og de leverede en fejlfri indsats.

Næste udfordring for Skive-mandskabet er næste søndag, hvor Fredericia byder indenfor til årets sidste turneringskamp.

Kampfakta:

Skive IK - FC Roskilde 1-0 (1-0)

Målscorere:

3. min. 1-0 Mikael Uhre

Startopstilling:

Daniel Krog, Victor Nielsen, Jakob Andersen, Anders Vestergaard, Mikkel Cramer, John Dyring, Ayinde Lawal, Mikkel Jespersen, Mathias Pedersen, Nicolas Bøgild, Mikael Uhre

Udskiftninger:

54. min. Jesper Henriksen afløser Mikael Uhre

80. min. Emil Zetterquist afløser Mikkel Jespersen

90. min. Kristian Nielsen afløser Mathias Pedersen

Advarsler:

Skive: Ayinde Lawal, Mikkel Jespersen

Roskilde: Nicolaj Mikkelsen

Tilskuertal: 730

Dommer: Hen

Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu