Gnisten var væk

Gnisten var væk Efter tre super præstationer i træk faldt de...
Skrevet d. 12-10-2014

Gnisten var væk

Efter tre super præstationer i træk faldt det gule kollektiv sammen søndag eftermiddag i hjemmekampen mod Brønshøj. Gæsterne kunne fortjent returnere til Sjælland med tre point i bagagen efter et opgør, der længe var på vippen, men hvor gæsterne sent, men altså fortjent trak det længste strå.

Som det vel var ventet på forhånd, stod Brønshøj fra kampens start lavt og ventede på, at muligheden for en hurtig kontra eller en dødbold bød sig. Så det var gennem størstedelen af opgøret de gule, der var mest på bolden. Men i modsætning til sæsonens hidtidige kampe formåede SIKerne denne søndag ikke for alvor at få flov i spillet. Og dermed blev opgaven for gæsterne alt andet lige lidt nemmere.

Hjemmeholdet skabte chancer gennem opgøret, men antallet var væsentlig færre end hjemmepublikummet har set i de foregående hjemmekampe. I første halvleg var Jesper Henriksen i to omgange tæt på at slippe igennem i venstre siden.

Og efter pausen var først Mikkel Jespersen og sidenhen Jesper Henriksen igen tæt på. Men ind kom bolden ikke og det virkede som om, at det manglende føringsmål, efterhånden som kampen skred frem, frustrerede SIKerne og måske var det i den sidste ende grunden til at fejlene begyndte at indfinde sig.

Første advarsel, om hvor det måske bar hen, kom efter godt én times spil, da Mads Eriksen begik straffespark på gæsternes Andreas Granskov. Men Mathias Rosenørn i Skive-målet hev en flot redning frem og snuppede Casper Henningsens afslutning fra pletten. Men med seks minutter igen måtte dagens bedste SIKer Mathias Rosenørn give fortabt, da Andreas Granskov rundede Jesper Nielsen og sikkert satte føringen ind for gæsterne. Og i dommerens tillægstid kunne samme Granskov fordoble og endegyldigt lukke kampen.

Et slag blev tabt på en dag, hvor der var langt mellem lyspunkterne hos hjemmeholdet. Næste kampe for Skive er på lørdag, hvor turen går til Lyngby og et møde med én af oprykningsfavoritterne.

Kampfakta:

Skive IK - Brønshøj Boldklub 0-2 (0-0)

Målscorere:

84. min. 0-1 Andreas Granskov

92. min. 0-2 Andreas Granskov

Startopstilling:

Mathias Rosenørn, Victor Nielsen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, John Dyring, Mathias Pedersen, Kristian Nielsen, Jesper Henriksen, Nicolas Bøgild, Mikkel Jespersen

Udskiftninger:

72. min. Mikael Uhre afløser Kristian Nielsen

85. min. Edafe Egbedi afløser Victor Nielsen

85. min. Anders Vestergaard afløser Mathias Pedersen

Advarsler:

Skive: John Dyring, Mads Eriksen

Brønshøj: Mads Gabel-Jørgensen, Nuri Mustafi

Tilskuertal: 923

Dommer: Michael V. Jensen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu