Fri entre i Vejle

Fri entre i Vejle Som det nok er de fleste bekendt er vore r...
Skrevet d. 25-09-2014

Fri entre i Vejle

Som det nok er de fleste bekendt er vore rækkekollegaer - og modstander i morgen fredag - Vejle Boldklub i problemer i forhold til at få forretningen til at hænge sammen rent økonomisk.

På denne baggrund har spillertruppen i Vejle købt alle billetter til morgendagens opgør mod SIK og har efterfølgende valgt at give gratis entre til alle fredag aften. Endvidere er en række lokale sponsorer gået sammen om at give en gratis øl eller sodavand til publikum. Så fyld bilen, smut til Vejle i morgen sidst på eftermiddagen og støt de gule fra SIK. Vejle Boldklub oplyser på deres hjemmesiden følgende om det praktiske fredag:

Husk at komme i god tid. Portene åbnes kl. 17.30. Hvis du vil se kampen fra afsnit C eller D på Casino Munkebjerg Tribunen (bag målet) går du bare direkte til indgangen. Hvis du vil se kampen på langsiden på Spar Nord Tribunen skal du hente en billet i billethuset. Den gratis øl eller sodavand udleveres ved indgangen.

Er du forhindret i at se kampen live på stadion i Vejle, kan kampen følges på TV3 Sport 2, der sender kampen direkte. Dermed bliver der live fodbold med SIK to gange indenfor bare ni dage. For næste weekends udekamp mod AGF søndag den 5. oktober sendes også direkte - dette er på TV3 Sport 1 kl. 15.30


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu