Frederik B.: Naturligvis glad

Frederik B.: Naturligvis glad Lørdag eftermiddag gav SIK deb...
Skrevet d. 08-04-2014

Frederik B.: Naturligvis glad

Lørdag eftermiddag gav SIK debut på klubbens bedste mandskab til blot 17-årige Frederik Brandhof, der dermed følger i farfar Søren og far Claus fodspor som tredje generation af Brandhof-familien på klubbens førstehold.

Efter kampen satte 17-årige Brandhof disse ord på debuten: - Jeg er selvfølgelig utrolig glad for at få debut for Skive, som er den klub, jeg har spillet i næsten hele mit liv. Jeg er meget glad for at Jakob viser mig tillid og giver mig chancen, selvom jeg er en ung spiller. Nu skal jeg bare fortsætte den gode stime, og så må jeg se, hvor meget spilletid det kan blive til fremover. Set udefra var selve kampen ikke så køn. Men det var også en meget svær og ujævn bane. Kampen var præget af mange fejlafleveringer, og vi fik aldrig rigtigt spillet til at fungere. Men alligevel formår vi at få hevet en sikker sejr hjem, selvom vi ikke spiller en særlig køn kamp.