Frankock solgt til Vendsyssel

Skrevet d. 03-08-2017 10:42:20

Skive IK kan torsdag formiddag melde ud, at klubben har solgt Mikkel Frankoch til Vendsyssel FF.

- Vi græder med det ene øje og smiler med det andet i dag. Vi er utrolig stolte over igen at have udviklet en spiller, som er blevet så interessant for en anden klub, at vi har kunne tjene penge på ham. Det beviser blot at Skive IK er godt sted for unge spillere at udvikle sig og derved komme videre i deres karriere, siger sportschef Rasmus Brandhof.
- Vi er naturligvis rigtig kede af at sige farvel til Mikkel. Han er først og fremmest en super seriøs sportsmand, og samtidig en helt utrolig behagelig fyr. Vi ønsker Mikkel alt mulig held og lykke i hans nye eventyr”, skriver Skive Ik’s sportschef Rasmus Brandhof i en pressemeddelelse, der netop er blevet offentliggjort torsdag formiddag.
- Jeg har virkelig været glad for at være her i klubben og sætter pris på de gode venskaber jeg har fået - og at klubben har været med til at viderudvikle mig, siger Mikkel Frankock
- Den her mulighed for at komme til Vendsyssel var for god til at sige nej til. Jeg glæder mig til nye udfordringer, siger Mikkel Frankock og tilføjer til sine nu forhenværende holdkammerater: Tak for alt.
Mikkel Frankock har spillet 45 kampe på Skive IK’ s førstehold siden han kom til Skive fra FC Midtjyllands ungdomsafdeling. Mikkel spillede senest samtlige 90 minutter i sæsonpremieren mod Nykøbing FC.

Søndag den 22. oktober 2017