Fortjent point i Aarhus

Fortjent point i Aarhus Søndag eftermiddag tjente SIK et ful...
Skrevet d. 05-10-2014

Fortjent point i Aarhus

Søndag eftermiddag tjente SIK et fuldt fortjent point, da det blev til 0-0 i opgøret mod AGF i Aarhus. Målt på boldbesiddelse var hjemmeholdet bedst, men i forhold til store målchancer var skibonitterne klart bedre end hjemmeholdet.

Kampen fik den værst tænkelige start for de gule, da Andreas Albech allerede efter tre minutters spil gled og fik et vrid i venstre knæ. Med store smerter blev Albech båret fra banen og der kan være tale om et ødelagt korsbånd. Men Albech, der senere på måneden runder de 23 år, skal gennem nærmere undersøgelser mandag eller tirsdag for at få fastlagt skadens omfang. Andreas Albech blev erstattet af unge Viktor Nielsen, med fortid i AGF, og 19-årige Nielsen faldt godt ind og holdt sammen med resten af Skive-defensiven stort set hjemmeholdet fra oplagte scoringsmuligheder gennem samtlige halvfems minutter.
Tættest på for hjemmeholdet i første halvleg var Mate Vatsadze, mens hans hovedstød gik over mål. Og efter pausen var det Kim Aabech, som efter en times spil havde hjemmeholdets bedste mulighed, men Mathias Rosenørn reddede uden de store problemer forsøget. I den modsatte ende var største mulighed til de gule før pausen John Dyrings afslutning fra kanten af feltet, men desværre snittede afslutningen ydersiden af stolpen. Også Mikkel Jespersen var tæt på, da han kom før AGF-keeper Lucas Fernandez, men Jespersens hovedstød gik i sidenettet.
I anden halvleg var de gule i tre omgange tæt på at tage føringen efter gode forsøg fra distancen. Først sendte Mathias Pedersen efter godt en times spil en flot afslutning snert forbi hjemmeholdets mål. Og få minutter senere var Nicolas Bøgild tæt på, da han efter godt kombinationsspil kom fri på kanten af feltet. Men også Bøgilds afslutning manglede den sidste præcision. Tættest på at blive matchvinder for de gule var indskiftede Ayinde Lawal, da han med seks minutter igen sendte et drøn afsted, men desværre sneg afslutningen sig lige forbi opstanderen.
Gennem hele opgøret arbejdede det unge SIK-mandskab forbilledligt. Kæderne hang godt sammen, og til trods for at hjemmeholdet konstant forsøgte at stresse gæsterne, holdt de gule, anført af en godt spillende John Dyring, fornuftigt fast i bolden i størstedelen af opgøret. Og ved flere lejligheder fik SIKerne sat nogle gode omstillinger op, men altså uden at der kom scoringer ud af anstrengelserne.
Endnu engang fik det unge SIK-mandskabet vist sig frem på flotteste vis. Og efter to udekampe gælder det på søndag en hjemmekamp mod Brønshøj.
Kampfakta:
AGF - Skive IK 0-0 (0-0)
Startopstilling:
Mathias Rosenørn, Andreas Albech, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, John Dyring, Mathias Pedersen, Kristian Nielsen, Jesper Henriksen, Nicolas Bøgild, Mikkel Jespersen
Udskiftninger:
5. min. Viktor Nielsen afløser Andreas Albech
81. min. Ayinde Lawal afløser Mathias Pedersen
Advarsler:
AGF: Ingen
Skive: Viktor Nielsen
Tilskuertal: 4.394
Dommer: Chris Johansen

Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu