Fort SPAR NORD ARENA!

Skrevet d. 09-12-2016 12:21:38

At vores unge drenge har præsteret et sublimt efterår på SPAR NORD ARENA er ingen hemmelighed.

-Resultaterne taler for sig selv og 7 sejre i 9 turneringskampe i en historisk stærk og tæt 1.division er simpelthen helt i særklasse.

Der har været mange mindeværdige sejre i efteråret, men specielt 3-1 sejren over topholdet Vendsyssel FF var enestående.

De dygtige Vendelboer` bidrog i høj grad til underholdningen, men på dagen overmatchede vi topholdet på alle parametre og reelt skulle vi endda have vundet endnu større.

SPAR NORD ARENA har i efteråret været en fæstning, hvor mange modstanderhold ret beset er blevet overmatchet på energi og fight. -Vores unge mandskab har som oftest løbet mere end modstanderne og ad den vej slidt og kæmpet sig til mageløse resultater.

Herfra skal lyde en kæmpe tak til alle de fantastiske frivillige som altid yder en jætteindsats, når der afvikles kampe på SPAR NORD ARENA. -Vi er ydmyge og ved, at uden Jer, samtlige sponsorer, samarbejdspartnere, Skive Sharks, tilskuere og fans er vi ingenting.

Vi har i samarbejde skabt en fantastisk hjemmebane på SPAR NORD ARENA, hvor vi næsten er uovervindelige. -Lad os sammen forsætte det gode og hårde arbejde i 2017….Sammen kan vi alt!

Det kunne være rigtig fedt hvis vi i foråret sammen kunne sprede budskabet og medvirke til flere tilskuere på SPAR NORD ARENA. Det har vores unge spillertrup ærlig talt fortjent.

Vi ses i det nye år på SPAR NORD ARENA…….1.divisions stærkeste hjemmebane, 7800 Skive!