Fokus på fysikken

Fokus på fysikken En væsentlig del af den moderne fodbold i ...
Skrevet d. 24-05-2014

Fokus på fysikken

En væsentlig del af den moderne fodbold i dag handler om fysik. Det gælder også for Skive IKs divisionstrup. I de senere uger har den fysiske del af spillet haft lidt mere opmærksomhed end ellers. Trænerteamet har stille og roligt fyldt mere og mere fysisk træning ind i dagligdagen med det ene formål at optimere truppen frem mod efterårets kampe.

Forleden dag var der så kaldt til fysisk test af hele truppen. Testen blev forestået af Ashley Tootle, som til daglig er fysisk træner hos de nykårede danske mestre og pokal mestre fra AaB, og som fremadrettet også vil give en hånd med i SIK. Resultaterne af testen var generelt meget positive og gav masser af nyttig information i forhold til at gøre den fysiske træning endnu mere individuel.

Spillerne blev testet på fem forskellige punkter. Bedst i udholdenhedstesten - nok mest kendt som bip-testen - var Mikkel Cramer skarpt forfulgt af Kristian Nielsen. Bedst i springtesten var målmand Tunde Ogunbiyi, men det ikke overraskende var Anders Hostrup, der vandt sprint-testen. Her var det lige før Ashley Tootle ikke troede på det han så - aldrig har han nemlig set så hurtig en fodboldspiller på 30 meter sprint. Nicolas Bøgild var bedste mand i sprint-udholdenhedstesten og Mads Eriksen skarpest til retningsskift.

Efter testen knyttede cheftræner Jakob Michelsen denne kommentarer til det nye samarbejde: - Med tilknytningen af Ashley Tootle er vores i forvejen rigtig gode setup på vores træningsanlæg blevet styrket. Vi skal trykke på alle de knapper vi kan for at optimere dagligdagen, den enkelte spiller og truppen. Og her er de fysiske tests et vigtigt parameter, således truppen kan stå knivskarp til fremtidens store udfordringer.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Fredag den 20. april 2018
kl. 18:00

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu