Første pointtab

Første pointtab Indledningen på dagens kamp på SPAR NORD Are...
Skrevet d. 18-08-2013

Første pointtab

Indledningen på dagens kamp på SPAR NORD Arena lignede en kopi af sidste uges hjemmesejr over HIK. Gæsterne fra FC Svendborg blev konstant sat under pres af et hurtigt og opfindsomt spillende Skive-hold. Men i modsætning til sejren over HIK udeblev de hurtige scoringer trods flere gode og store muligheder. Havde effektiviteten og heldet været med de gule, kunne der let have stået 2-0 indenfor de første ti minutter. Og bedst som hjemmepublikummet ventede på et føringsmål, slog gæsterne til. En lang fremlægning fik lov at hoppe over Mads Nørby og denne gratis mulighed udnyttede gæsternes Sandro Spasejovic effektivt.

Føringsmålet til gæsterne satte kortvarig en prop i det hurtige SIK-opspil, men stille og roligt fandt hjemmeholdet tilbage på sporet. Og lige efter den halve time var passeret, slog hjemmholdet til to gange indenfor bare tre minutter. Nicolas Bøgild og Anders Hostrup kombinerede flot i højre side og Hostrups aflevering på tværs i feltet kunne "H" let sparke i kassen til udligningen. Og blot to minutter senere kunne Nicolas Bøgild bringe SIK i front. Mathias Gertsen sendte i højre siden Jakob Andersen afsted mod baglinien og på "Hurups" indlæg kunne Bøgild kaste sig frem og score til 2-1 (foto)

Efter føringsmålet gik gassen lidt af den gule ballon. Spillet blev for langsommeligt og gæsterne blev ikke rigtigt sat under pres. Og bedst som alle på SPAR NORD Arena gjorde sig klar til pausen, fik gæsterne udlignet. Et øjebliks uopmærksomhed hos SIKerne blev effektivt udnyttet af FC Svendborg, da et indlæg på flotteste vis blev headet i kassen til udligningen.

Efter pausen faldt kampen i kvalitet. Gæsterne var tilfredse med tingenes tilstand. Og desværre lod hjemmeholdet sig lokke ned i gæsternes tempo. Der var for langt mellem det hurtige kombinationsspil fra første halvleg, og gæsternes kompakte forsvar blev aldrig for alvor bragt i ubalance.

Muligheder for SIK-scoringer var der dog. Blandt andet havde Mikkel Jespersen først et frispark, der tog overliggeren, og sidenhen et der sneg sig lige udenom det lange hjørne. Jesper Henriksen var meget tæt på at blive dobbelt målscorer, da han gled igennem i venstre siden på en god stikning fra Nicolas Bøgild. Men gæsternes keeper kom godt ud og fik blokeret afslutningen til hjørnespark.

Tre kampe er afviklet med syv point til følge. Målscoren hedder 10-5, så overordnet set en godkendt indledning på sæsonen. Næste udfordring for SIKerne er på lørdag, hvor opgaven hedder FC Skanderborg på udebane.

Kampfakta:

Skive IK - FC Svendborg 2-2 (2-2)

Målscorere:

17. min. 0-1 Sandro Spasejovic

31. min. 1-1 Jesper Henriksen

33. min. 2-1 Nicolas Bøgild

45. min. 2-2 Lars B. Eriksen

Udskiftninger:

59. min. Jesper Thor Larsen afløser Mathias Gertsen

77. min. Christian Andreasen afløser Mikkel Jespersen

Advarsler:

Skive: Ingen

FC Svendborg: Anders Staldgaard og Anis Cengic

Tilskueretal: 589

Dommer: Henning Jensen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu