Første dag på jobbet

Første dag på jobbet Mandag eftermiddag trak den nye cheftræ...
Skrevet d. 17-03-2014

Første dag på jobbet

Mandag eftermiddag trak den nye cheftræner Jakob Michelsen for første gang i træningstøjet som SIK-træner. Og efter veloverstået træning gik turen sammen med resten af truppen til spisning og efterfølgende generalforsamling i Skive IK Elite A/S, hvor "chefen" blev præsenteret for de fremmødte.

Og det var en optimistisk og forventningsfuld cheftræner, vi talte med efter den første træning. - Mit valg var egentligt nemt, da Skive kontaktede mig. Jeg ser SIK som en god klub med sunde værdier, et godt sportsligt setup og en god organisation. Ligesom spillestilen og tilgangen til spillet passer godt med den måde, jeg gerne vil spille på. Så jeg ser det som et rigtigt godt match. Jeg ser meget frem til at arbejde med spillerne, den øvrige stab omkring holdet og resten af klubben, siger Jakob Michelsen.

Det faktum, at der er under to uger til forårspremieren løber af stablen, giver ikke den nye cheftræner søvnløse nætter. - Mit kendskab til spillertruppen er heldigvis rigtig god, da jeg har fulgt klubben og spillet flere gang imod Skive IK de seneste par år med klubber, jeg tidligere har trænet. Jeg har endvidere set flere af holdets kampe i efteråret. Men det er klart, at jeg vil bruge den første tid på at lære spillerne endnu bedre at kende. Og så sammen med den øvrige stab klargøre truppen til forårspremieren.

Som udgangspunkt forventer den nye cheftræner ikke at skulle ind og ændre en helt masse her og nu. Det handler i første omgang om at fastholde de gode takter fra efterårets stime. - Holdet gjorde det resultatmæssigt helt fantastisk i efteråret. Jeg vil naturligvis komme med mine input hen ad vejen. Og træningskampene her inden forårets kampe har vel også vist, at der stadigvæk er plads til forbedringer. Så vi skal bruge tiden de næste to uger så optimalt, som det nu engang er muligt, således vi står skarpest muligt til forårets vigtige kampe.

Og til slut så det helt naturlige spørgsmål "Hvis jeg siger oprykning, hvad siger du så ?" - Det vil være uambisiøst ikke at gå efter oprykningen. Vi har et godt hold, men der er rigtig lang vej igen. Det lyder lidt klicheagtigt, men det drejer som om at tage én kamp ad gangen. Og indtil videre er der ikke nogen, der er rykket op, fordi de lå nummer et ved vinterpausen. Men udgangspunktet skal vi ikke klage over, slutter Jakob Michelsen.