Flot premiere på Sport Event

Flot premiere på Sport Event Lørdag afviklede Skive IK i sam...
Skrevet d. 16-06-2014

Flot premiere på Sport Event

Lørdag afviklede Skive IK i samarbejde med Skive fH for første gang Sport Event på SPAR NORD Arena. Hele dagen var der mulighed for at gøre en god handel hos de godt tyve forretninger, som deltog med en stand rundt om SPAR NORD Arena. Gennem hele dagen var der en summen rundt om stadion. Der var opvisning i to omgange af showpigerne fra Skive Gymnastikforening og sidst men ikke mindst, blev der afviklet spinning Grand Prix, hvor i alt tolv hold i 2,5 timer konkurrerede om at forbrænde flest mulige kalorier.

Og forbrændt kalorier blev der i varmen. Samtidig med at holdende forbrændte kalorier kørte de også penge ind til Skive fH og Skive IK. Og holdene gjorde det så godt, at da regnskabet efterfølgende blev gjort op, var der kørt godt og vel kr. 300.000,00 ind til de to klubber. En fantastik flot resultat af de tolv hold. Bedst til at forbrænde kalorier, var Team Skive fH Damer/Rent Liv Skive Kommune tæt forfulgt af Team Scantruck. Det hold som kørte flest sponsorkroner ind var Team Spar Nord.