Flere gode målscorer i SIK

Skrevet d. 28-11-2017 09:26:02
Dygtige målscorer i SIK.
At vi i Rasmus Hvejsel kunne kåre områdets topscorer i alle serierækker kan vi selvfølgelig ikke hylde nok, vi er pivstolte af ham, Rasmus fik vi hyldet til vores 5 a side turnering, endnu engang et rigtig stort tillykke til Rasmus.
MEN!
At vi så igen kan fortælle en fantastisk historie i Skive IK regi, er jo helt uden sidestykke. Men hyldes bør bestemt også Andreas Kock, som jo er en spiller der har taget turen hele vejen op igennem Skive IKs ungdomsafdeling og i dag er at finde i klubbens 1 div. Trup, en spiller der hvert år har vist sin målnæse på diverse førstehold op gennem ungdomsrækkerne. Normalt er der en del tilvænning når man rykker op i seniorrækkerne, men Andreas har vist sig som en gut med krummer i hver gang han har været på ”udlån” fra div. truppen til vores Jyllandsserie hold, ud af 28 spillede jyllandsserie kampe har Andreas været til rådighed i 14, men scoret imponerende 17 mål, et scoringsnit på 1,2 pr. kamp – det er altså intet mindre end imponerende flot på det niveau.
Som sidebemærkning kan jo så nævnes at Andreas også har scoret 2 mål på divisionsholdet, endda med ret begrænset spilletid, men bemærk venligst – vi har i klubben en notorisk målscorer på et flot niveau, som jeg er sikker på i fremtiden kommer til at vise sig flot frem på klubbens højeste niveau.
Et stort tillykke med den flotte 2017 sæson Andreas Kock, vi glæder os til at følge din fortsatte udvikling.
Med sportslig hilsen

René