Fejl kostede dyrt

Fejl kostede dyrt Fem kampe inden i sæsonen måtte SIK søndag...
Skrevet d. 25-08-2014

Fejl kostede dyrt

Fem kampe inden i sæsonen måtte SIK søndag notere sæsonens første nederlag i NordicBet Ligaen. Nederlaget kom i Fredericia, hvor hjemmeholdet endte som 2-0 vindere i en kamp, der langt hen i anden halvleg lignede en nulløsning.

Men med små tyve minutter igen kom hjemmeholdet i front, da Daniel Krog blandt venner og fjender ikke fik ordentlig træf på et indlæg, som dermed smuttede i mål. Og ti minutter senere tabte anfører John Dyring bolden på vej frem ad banen, og dette udnyttede hjemmeholdet iskoldt til at bringe sig foran med 2-0 og dermed reelt afgøre opgøret.

Forud for disse to Skive-fejl var gået et intenst og tæt opgør, hvor begge mandskaber i en frisk vind konstant var på hårdt arbejde. Og hvor der samtidigt var langt mellem de åbne scoringsmuligheder til nogen af de to hold. Hos de gule manglede både Mikkel Jespersen og Jesper Henriksen skarpheden på dagen, da de fik mulighederne for at bringe de gule i front.

Efter to udekampe i træk venter der nu to hjemmekampe for de gule. Første udfordring er søndag eftermiddag, hvor "hvepsene" fra Brønshøj kommer på besøg på SPAR NORD Arena.

Kampfakta:

FC Fredericia - Skive IK 2-0 (0-0)

Målscorere:

68. min. 1-0 Andreas Moos

78. min. 2-0 Tobias Perch-Nielsen

Startopstilling:

Daniel Krog, Andreas Albech, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mikkel Cramer, John Dyring, Ayinde Lawal, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Nicolas Bøgild, Jesper Henriksen

Udskiftninger:

64. min. Mikael Uhre afløser Nicolas Bøgild

70. min. Anders Vestergaard afløser Kristian Nielsen

78. min. Kasper Kempel afløser Jesper Henriksen

Advarsler:

Fredericia : ingen

Skive : John Dyring

Tilskuertal: 715

Dommer: Brian Lindorf Hansen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu