FCK´s Kusk glad for at spille sjov kamp

Skrevet d. 19-09-2017 16:30:25

Det ligner en kamp med spilletid til den tidligere AaB-spiller Kasper Kusk, der ikke kom på banen i FCKs seneste superligakamp i Helsingør, men til gengæld startede han inde mod Lokomotiv Moskva i torsdags og startede også inde i den afgørende kamp mod Qarabag.

- Der er dejligt, at jeg har fået lov at spille lidt flere af de sjovere kampe, og jeg synes generelt det er gået bedre for holdet og for mig personligt på det seneste, og det skal vi bare bygge videre på. Der kommer nok lidt udskiftninger til Skive-kampen, men der er kamp om pladserne, og alle vil gerne vise sig frem og prøve at spille sig på holdet, lyder det fra Kasper Kusk på FCK’s hjemmeside og han sætter lidt flere ord på holdets fremgang:
- Det ser mere solidt ud. Vi spiller mere kontrolleret og laver færre dumme fejl, og så er vi også begyndt at få nogle af de nemme mål, som vi også fik sidste sæson. Det var sværere i hjemmekampene mod fx Hobro og Horsens, hvor vi skulle bruge ufatteligt mange chancer på at score. Nu går det lidt nemmere, og det giver også mere selvtillid, slutter Kasper Kusk.
FCK´s cheftræner Ståle Solbakken har udtaget de 18 spillere, der onsdag aften skal møde Skive på Spar Nord Arena med kampstart kl. 18.15.
1 Stephan Andersen
3 Pierre Bengtsson
6 William Kvist
7 Benjamin Verbič
8 Uroš Matić
11 Andrija Pavlović
16 Ján Greguš
17 Kasper Kusk
18 Mads Roerslev
19 Denis Vavro
20 Nicolai Boilesen
22 Peter Ankersen
23 Martin Pušić
26 Carlo Holse
27 Michael Lüftner
28 Pieros Sotiriou
32 Danny Amankwaa
41 Kim Christensen
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu