Fantastisk sæsonåbner!

Skrevet d. 05-03-2017 22:53:37

Efter en sublim præstation i Nørreskoven søndag eftermiddag tog vores unge mandskab en fortjent sejr og 3 uhyre vigtige point til det samlede regnskab.

-De dygtige Vejlensere var mest på bolden i 1.halvleg, men det var en åben affære og selvom vores boldomgang ikke var prangende førte vi halvvejs fortjent med 0-1. -Jeppe Mogensen havde sidste fod på scoringen som faldt 3 minutter før pauseteen.

I anden halvleg fandt vi bedre spillemæssige tendenser og da vi samtidig var det farligste hold på banen var det helt fortjent at superteknikeren Mathias Bersang med 0-2 scoringen cementerede sejren.

Ingen nævnt, ingen glemt, men hatten af for samtlige af vores unge drenge, som kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne og set over hele kampen var det bedste mandskab på banen.

Vi havde chancer til flere mål i kampen og blev måske snydt for et straffespark eller to, men vi husker også muligheder til et rigtig dygtigt og stærkt Vejle-mandskab i løbet af kampen.

Ord er næsten overflødige, når man skal sammenfatte præstationen i Vejle og selvom vores mandskab mest af alt ligner et forstærket U-20 mandskab, så er der sgu krummer i dem alle.

Iøvrigt var det fantastisk at opleve vores medrejsende fans, som kampen igennem gav den gas som den vigtige tolvte mand på lægterne.

Allerede nu er fokus rettet ind på næste søndags hjemmekamp på SPAR NORD ARENA imod AB.

Vi vil igen gå ydmyge til værks og selvom vi er unge er vi meget bevidste om, at det kræver endnu en mandfolkepræstation for at få point imod endnu en stærk modstander.

Kampfakta:

Vejle - Skive IK 0-2 (0-1)

42 min. 0-1 Jeppe Mogensen

61 min. 0-2 Mathias Bersang

Startopstilling:

Emil Kobberup, Anders Hagelskjær, Rasmus Lauritsen, Christoffer Østergaard, Emil Søgaard, John Dyring, Ayinde Lawal, Jesper Henriksen, Mathias Bersang, Frederik Brandhof, Jeppe Mogensen.

Indskiftninger:

60 min. Oliver I Pedersen ind og Jesper Henriksen ud.

75 min. Mathias Pedersen ind og Frederik Brandhof ud.

82 min. Andreas Kock ind og Jeppe Mogensen ud.

-Vi håber igen på god opbakning på fort SPAR NORD ARENA næste søndag kl. 13.45 og måske kan det hjælpe os på vej imod endnu et godt og brugbart resultat. -Vores unge drenge vil i al fald give den fuld hammer.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu