Fantastisk kamp i vente!

Skrevet d. 27-09-2016 22:15:21

Onsdag aften kl. 19.00 på SPAR NORD ARENA er der lagt i kakkelovnen til et brag af en fodboldkamp, når fuldtidsprofferne fra Vejle Boldklub kommer på besøg.

-Gæsterne spiller god fodbold og er spækket med dygtige individuelle profiler fra både ind- og udland på alle holdets positioner.

Vi ved at samtlige gule spillere skal ramme dagen for at matche de dygtige gæster, men kan vi følge op på sidste weekends flotte 2.halvleg i Helsingør, ja så kan ikke engang et stærkt hold fra Nørreskoven vide sig sikker.

Vi skal undvære Mikkel Frankoch et stykke tid efter han brækkede armen i weekenden og istedet indgår

Rasmus Larsen og Rasmus Lauritsen i truppen som ellers tæller samme navne som imod Helsingør.

Det kunne være rigtig fedt hvis mange mennesker møder op og bakker vores unge drenge op, det har de ærlig talt fortjent.