Fantastisk afslutning på flot sæson!

Skrevet d. 07-06-2015 10:23:20

Sæsonens sidste kamp i Vendsyssel sluttede på fornemste vis, da vi efter en fremragende indsats vandt 2-1.

-Vi havde en del afbud til kampen grundet skader samt en karantænedag til Jesper Nielsen.

Kampen startede jævnbyrdigt og spillemæssigt fik vi på et flot græstæppe i Hjørring vores gode flade og hurtige possessionssspil til at flyde.

Vores 1-0 scoring faldt efter hjørnespark, hvor Bøgild var hurtigst over en retur i det lille felt og prikkede bolden i nettet.

Resten af halvlegen var vi i kontrol og bortset fra en enkelt chance til Vendelboerne var vi det bedste hold på banen.

Dramatik blev der i halvlegens sidste minut, da unge Victor Nielsen modtog sin anden advarsel og dermed skulle vi gå til pause med blot 10 mand på banen.

Mikkel Cramer var desværre også skadet og derfor måtte vi starte op i 2.halvleg med to indskiftninger. -Kristian Nielsen og Ayinde Lawal kom på banen.-Bøgild blev efter en fin første halvleg samt 1 scoring ofret af taktiske årsager.

Kristian og Jeff indtog backpositionerne og som en naturlig konsekvens af en spiller i undertal og omrokeringer ændrede kampen pludselig karakter og hjemmeholdet fik momentum.-Vi kom for langt tilbage at stå og Vendsyssel pressede for alvor på.

Da hjemmeholdets Michael Nielsen kort inde i 2.halvleg scorede til 1-1 lignede det for alvor op ad bakke for vores unge mandskab. -Ud af det blå fik hjemmeholdets Edin Murga en blødning og skubbede Mikkel Jespersen i græsset.-Korrekt direkte rødt kort og 10 mod 10 resten af kampen ændrede kampen igen karakter og igen var vi klasser bedre end hjemmeholdet.

Den fortjente 2-1 scoring blev sat ind efter et selvmål med et kvarter tilbage og bagefter arbejdede vi sejren hjem. Via benhårdt arbejde og rigtig, rigtig flot possessionsspil, hvor hjemmeholdet kom ud at løbe i vores hurtige kombinationer blev der aldrig tvivl om sejren.

3 point på udebane imod topholdet.-Det er sgu klasse og en Fantastisk afslutning på en fornem sæson.

Der er grund til at løfte på hatten for vores unge mandskab og ingen tvivl om, at fremtiden for Skive Ik tegner lys og lovende.

Spillerne holder nu velfortjent "ferie" frem til den 29. Juni.

Vendsyssel - Skive IK 1-2 (0-1)

16 min. 0-1 Nicolas Bøgild

58 min. 1-1 Michael Nielsen

75 min 1-2 (Selvmål)

Startopstilling;

Mathias Rosenørn, Victor Nielsen, Jens Berthel Askou, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, Mikkel Jespersen, John -Dyring, Jesper Henriksen, Jeff Mensah, Nicolas Bøgild, Danilo Arrieta.

Indskiftninger;

45 min, Kristian Nielsen ind og Mikkel Cramer ud.

45 min. Ayinde Lawal ind og Nicolas Bøgild ud.

89 min. Frederik Brandhof ind og Mikkel Jespersen ud.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu