Fantastisk 2.halvleg gav sejren!

Skrevet d. 12-09-2016 00:22:48

Vi vidste på forhånd, at vores unge mandskab skulle på noget af en mandskabsprøve på udebane søndag eftermiddag i Gladsaxe.

-Dels skulle vi op imod en stærk og sulten modstander, som trods flere gode præstationer i efteråret langt fra havde fået det antal point som præstationerne ellers havde berettiget til.

-Ligeledes stillede vi op til kamp imod AB med kæmpe nederlag i bagagen i de seneste 3 turneringskampe imod Nykøbing, Hobro og senest Fremad Amager.

AB startede kampen som lyn og torden og i langt størstedelen af første halvleg sad hjemmeholdet massivt på begivenhederne.

Akademikerne pressede aggressivt, højt og effektivt.-Vi kom ufrivilligt langt tilbage på banen og havde rigeligt at gøre med blot at forsvare eget mål.

Vores boldomgang var for dårlig og da vi samtidig tabte flere dueller end vi vandt blev første halvleg mest af alt en forsvarskamp set fra vores side.

Første scoring faldt efter 31 minutters spil, da hjemmeholdets offensivprofil Jabar Sharza udnyttede passivitet i vores defensiv og uhindret med en tør inderside trillede bolden i mål udenom en prisgivet Daniel Krog i målet.

Efter scoringen vågnede vi for alvor op og begyndte stille og roligt, at arbejde os ind i kampen.

Anføreren gik forrest og Dyrings gyldne venstreben udlignede på et frispark fra 20 meters afstand efter 36 minutters spil.

Efter pausen fightede vi og løb hjemmeholdet ud af Gladsaxe stadion og det var tydeligt at vi ville og kunne mere end AB de sidste 45 minutter.

Mathias Pedersen scorede i det 66 minut det forløsende 2-1 mål, da han havde sidste fod på efter en effektiv og flot omstillingssituation.

Oliver I P slog sømmet i kisten med 3-1 målet efter 81 minutter, da han efter endnu en hurtig omstilling kynisk bankede læderet op i nettaget uden chance for AB-målmanden.

Herved endte det med en fortjent 3-1 sejr og 3 uhyre vigtige point til det samlede regnskab.

Vi var ikke gode i første halvleg, men vi stod sammen og holdt kampen i live og på baggrund af en sublim energisk 2. halvleg kunne vi glæde os over en helt igennem fantastisk kollektiv præstation som givetvis fremadrettet betyder mere end blot de 3 streger.

Fra kampen var det i øvrigt værd at bemærke, at muskelbundtet Ayinde Lawal for første i efteråret var i startopstillingen efter skadespause og gjorde det godt. -Det 18 årige lokale talent Andreas Kock var til start som angriber og arbejdede som bersærk så længe kræfterne rakte. -Alsidige Frederik Brandhof vikarierede på venstreback og var god. -Samtlige indskiftere Mikkel Frankoch, Oliver I P og Jeppe Mogensen efterlod gode indtryk med fine indhop. -Hidtil skadede Simon Sterring kom ikke ind, men var for første gang med i kamptruppen efter skiftet fra FCM i sommers.-Kampen i Gladsaxe var vores kamp nr. 7 i efteråret og for syvende gang var modstanderen på forhånd favorit ifølge samtlige oddssættere til at vinde kampen.

Allerede på næste søndag kl. 13.45 venter der endnu en gyser, når Næstved kommer forbi SPAR NORD ARENA.

-Det kunne være rigtig fedt hvis mange Skibonitter møder op og hjælper vores unge mandskab på vej imod endnu et brugbart resultat.

Kom og bak op, det har de unge mennesker både fortjent og helt og aldeles brug for!!!!!

Kampfakta:

AB – Skive IK 1-3 (1-1)

31 min. 1-0 Jabar Sharza

36 min. 1-1 John Dyring

66 min. 1-2 Mathias Pedersen

81 min. 1-3 Oliver I Pedersen

Startopstilling:

Daniel Krog, Emil Søgaard, Christoffer Østergaard, Mads Eriksen, Frederik Brandhof, John Dyring, Ayinde Lawal, Mathias Bersang, Jesper Henriksen, Mathias Pedersen, Andreas Kock.

Indskiftninger:

69 min. Oliver I P ind og Mathias Pedersen ud

69 min. Jeppe Mogensen ind og Andreas Kock ud.

79 min. Mikkel Frankoch ind og Mathias Bersang ud.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Fredag den 20. april 2018
kl. 18:00

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu