Endnu en fin træningskamp!

Skrevet d. 05-07-2017 10:42:27

På en flot kampbane i Kjellerup spillede vi sommerens tredje træningskamp.

-Igen var det modstand fra landets bedste række, da Silkeborg IF bød op til dans.

-Grundet vi stadig har en del af de etablerede spillere ude stillede vi igen rigtig ungt op.

-Samtlige kampklare spillere fik værdifulde meter i benene og generelt leverede vi en flot indsats.

Specielt 1.halvleg var rigtig god set fra vores side og i perioder gjorde vi ondt på et ellers stærkt spillende Silkeborg-mandskab. -SiFèrne kom desværre midtvejs i halvlegen foran efter en hjørnespark, hvor Dennis Flinta uhindret kunne heade bolden i mål. -Udligningen kom kort efter, da vi på en velafviklet hurtig omstilling afstraffede holdet fra bilbyen ved Jeppe Mogensen med sidste fod.

I 2. halvleg satte Silkeborg sig mere på begivenhederne og vi havde svært ved at holde fast i bolden i længere sekvenser.

Kort før tid afgjorde Davit Skhirtladze kampen med scoringen til 2-1 efter en blunder i vores ellers stærke defensiv.

Generelt er der rigtig mange positive ting vi kan tage med videre fra kampen. -Vi er fysisk og konditionelt på rette vej og cheftræner Kim Kristensen er da også tilfreds med opstarten indtil videre; "Spillerne skal have ros for at være kommet tilbage fra ferie i en god udgave", "Konditionelt og fysisk ser det fornuftigt ud og de kommende uger kommer vi, at fylde endnu mere på", "Vi har desværre haft en del spillere udenfor de første par uger, men også på den front lysner det", "Vi er rigtig, rigtig gode, når vi tør spille fodbold", "Jeg glæder mig på træningsbanen hver eneste dag over, at arbejde med en gruppe unge drenge som hele tiden fylder på og vil fremad"

Næste testkamp er onsdag d. 12/7 kl 13.00, når Esbjerg kommer på besøg på vores flotte bane 1 i Egeris.

Dernæst spiller vi lørdag d. 15/7 kl. 13.00 på Højslev Stadion, Stoholmvej 9, Nr. Søby, 7840 Højslev imod Vejle Boldklub.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu