Endelig hul på måltørken

Skrevet d. 16-07-2017 10:28:17

Endelig hul på mål-tørken

Efter fire nederlag i træk i de første fire træningskamp til Randers FC, Hobro, Silkeborg IF og Esbjerg fB, og blot en enkelt scoring, kom der endelig flere mål og succes på kontoen, da Skive IK lørdag i opstartens næstsidste træningskamp mødte rækkekollegerne fra NordicBet-ligaen, Vejle Boldklub, på Højslev Stadion.
Resultatet blev 2-2 efter at Skive noget uvant havde været foran to gange. Det var absolut mange positive ting at tage med fra kampen, hvor Skive for første gang mødte et hold, der var på samme niveau.
Det internationalt prægede Vejle-hold kom frisk ud fra start, og pressede de første 20 minutter, men efterhånden spillede Skive sig mere ind i kampen og kom foran midt i halvlegen på et straffespark, som gæsterne ikke vsar helt tilfreds med. Alexander Baun erobrede bolden i venstre side efter en batalje med en modstander, og da han sendte bolden indover, markede en Vejle-spiller for offside og bolden ramte ham på den opstrakte arm.
Det efterfølgende straffespark blev sikkert sat ind af Martin Thomsen.
Vejle havde senere i halvlegen en enkelt stor chance, og fortsatte med presset efter pausen, hvor Skive skal takke den unge målmand Andreas Raahauge for, at Vejle ikke allerede på det tidspunkt fik udlignet.
Udligningen til 1-1 kom midt i halvlegen, da Imid Louati headede bolden i mål efter hjørnespark.
Skive var fortsat flot med i kampen og det var ikke ufortjent, da Mikkel Frandsen - det netop forud for kampen havde skrevet under på en kontrakt med SIK - udnyttede sin hurtighed og serverede bolden til Magnus Jensen, der kunne heade Skive foran 2-1.
Med et kvarter tilbage måtte Andreas Raahauge overlade pladsen i målet til Emil Kobberup, og han var næppe kommet på banen, før det opstod flere farlige situationer foran Skive-målet. Anders Hagelskjær var i to omgange med et minuts mellemrum impliceret i nogle bataljer med modstandere og i begge tilfælde karakteriserede dommer Chris Hermansen forseelserne til gult kort, og anden gang måtte Hagelskjær forlade banen med rødt kort.
Vejle udnyttede forvirringen i Skives forsvar til at udligne til 2-2. Det var tidligere den Skive-spiller Rasmus Lauritsen, der kunne heade bolden i nettet efter hjørnespark. Det er kun få uger siden hentede ”Ralle” i Skive, men der var ingen nåde overfor sine gamle holdkammerater.
Nu venter der to hårde er på træningsbanen, kun afbrudt af den sidste træningskamp på lørdag den 22. Juli på Lerpytter Stadion, hvor oprykkerne fra Thisted venter.
Skives startopstilling:
Andreas Raahauge - Anders Hagelskjær, Martin Thomsen, Christoffer Østergaard, Emil Søgaard - Ayinde Lawal, Mikkel Frankock, Frederik Brandhof - Alexander Baun, Thomas Santos og Jesper Mogensen.
Indskiftninger i pausen: Andreas Koch, John Dyring, Mikkel Frandsen, Mathias Pedersen og Magnus Jensen. Erstatter Emil Søgaard, Ayinde Lawal, Mikkel Frankock, Alexander Baun og Jeppe Mogensen.
Udskiftninger i 2. Halvleg: Mads Grubak erstatter Martin Thomsen (62 min), Emil Kobberup erstatter Andreas Raahauge (76 min) og Emil Søaard ind i stedet for Anders Hagelskjær (77 min).
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu