En anderledes træningsdag

En anderledes træningsdag Lørdagens træning for NordicBet Li...
Skrevet d. 13-07-2014

En anderledes træningsdag

Lørdagens træning for NordicBet Liga-truppen blev en del anderledes end det truppen normalt bliver udsat for. Truppen var sat til at møde ind i Egeris kl. 09.30, uden at vide hvad dagen ville bringe. I Egeris blev de mødt af lederteamet, som havde sammensat en dag tætpakket med aktiviteter, der skulle være med til at bringe truppen tættere sammen, inden det om små to uger går løs i NordicBet Ligaen.

Nedenfor følger et lille sammendrag fra lørdagens anstrengelser beskrevet af assistenttræner Michael Henriksen:

Dagen startede med en hård omgang Crossfit, hvor spillerne i den grad fik at føle, hvordan kroppens stamme virkelig kan aktiveres - et hårdt men også sjovt og relevant indslag i forhold til stadig at putte på spillernes fysik.

Efter Crossfit udfordringen blev spillerne sat i gang med samarbejds- og tillidsøvelser inden de fik lov at prøve kræfter med en helt sikkert kommende OL-disciplin - nemlig "gummistøvlekast".

Inden en kort spisepause blev truppen testet i paratviden i cheftræner Jakob Michelsens "geniquiz".

Efter spisepausen blev der igen skruet op for tempoet, og spillernes fysik blev atter sat på prøve. Turen gik nemlig ned til BK Limfjorden, hvor boksetræner Chris stod klar til at undervise og træne drengene i boksning. Og spillerne kom i den grad op at svede. De blev udfordret og sat på prøve i forhold til, hvordan det er at være bokser.

De blev trænet efter alle boksekunstens regler, og det hele sluttede af med én runde på ét minut i ringen mod en makker. Fedt syntes spillerne, men også hårdt. Efter en hård omgang boksetræning gik turen til stranden, hvor der blev dystet i det knapt så krævende kongespil.

Fra stranden gik turen til træbroen, der fører over til Viborgvej og dagens sidste store styrkeprøve. Ved træbroen blev gutterne beordret i Karup Å. Nu skulle de imod strømmen transportere sig op gennem åen til broen ved Engvej / SPAR NORD Arena. Og hvis nogen tror, at de ca. 500 meter gennem åen er "piece of cake", kan de godt tro om. Spillerne blev i den grad presset til de yderste. Men de løftede i flok og fik alle gennem åen. Efter ankomst til Engvej var sidste del af udfordringen en løbetur tilbage til Egeris Idrætsanlæg.

Velankommet til Egeris stod der endnu en lille samarbejdsøvelse på programmet inden det var tid til en tur i koldvandsbad og sluttelig en tur under den varme bruser. Som afslutningen på dagen kunne spillerne fuldt fortjent nyde en lækker middag på Annexet i Skive.

Alt i alt en helt igennem fantastisk dag, hvor alle i den grad bød ind med noget positivt, og hvor truppen viste, hvad der skal være vores styrke i en svær NordicBet Liga - SAMMENHOLDET !


Forfatter: Lars Vernegaard

En anderledes træningsdag

En anderledes træningsdag Mandagens træning for divisionstru...
Skrevet d. 17-06-2014

En anderledes træningsdag

Mandagens træning for divisionstruppen blev lidt anderledes end ellers. I stedet for selv at træne blev alle mand nemlig sat til at træne en lang række af klubbens pige- og drengehold i årgangene fra U8 til U14. Og som det er tilfældet når truppen selv træner, blev der også i forhold til de unge spillere ydet specialtræning. Blandt andet tog Daniel Krog, Henrik Kappelborg og Tunde Ogunbiyi sig af at træne alle de unge keepere. For de unge spillere var det en stor oplevelse at have besøg af klubbens "stjerner". Og måske har mandagens udfordring til divisionsspillerne sået det første frø til en ny stor dansk fodboldtræner.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Fredag den 20. april 2018
kl. 18:00

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu