Et skridt nærmere Parken!

Skrevet d. 24-09-2015 11:49:02

Cheftræner Joakim Mattsson havde inden onsdagens Pokalkamp i Kolding proklameret, at det gjaldt om at komme en runde videre og intet andet.-Som sagt så gjort!

Det blev til en sejr på 3-1 efter en helstøbt kollektiv arbejdsindsats, hvor vi så rigtig stærke ud i den sidste del af kampen.

Hjemmeholdet ydede kampen igennem fin modstand og fik for alvor blod på tanden, da de efter 19 minutters spil kom foran på Deres eneste chance i første halvleg.-Unægteligt en mavepuster for vores unge mandskab, "men heldigvis kom vi hurtigt op på hesten igen".

Udligningen faldt efter den halve time, da Mikael Uhre modtog bolden på kanten af hjemmeholdets målfelt.-På nærmeste akrobatisk vis og med ryggen til mål krøllede han bolden utageligt op i målhjørnet.

Halvlegen ud skruede vi yderligere op for tempoet og kunne med lidt skarphed have scoret flere inden pausen.

Koldingenserne kom fint ud efter pausen og i den første del af anden halvleg var de bedst.-På en god dag kunne de have scoret i denne periode.

Som tiden gik løb de dog tør for både ideer og kræfter.-Det sidste kvarter af kampen samt i hele den forlængede spilletid var vi helt ovenpå og kørte hjemmeholdet midt over.-Oliver I Pedersen og Jesper Henriksen stod for scoringerne til 2-1 og 3-1, men reelt både burde og skulle vi have scoret yderligere.

”Pokal- Man of the Match titlen” tilfaldt purunge Frederik Brandhof, som både på kanten og i anden halvleg på den centrale midtbane stod rigtig stærkt i kampbilledet.

Vi er dermed en runde videre i Pokalturneringen og for os der drømmer stort er vi et skridt nærmere Parken.

Fredag er der lodtrækning til næste Pokalrunde og spændende bliver det at se, hvem vi skal op imod.

I dag torsdag har spillerne fodboldfri og når de møder ind i morgen tunes der ind på den vigtige udekamp i Næstved søndag i Bet25Ligaen.

MVH

Sports- og talentchef

Jesper Larsen

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu