Det kribler og krabler!

Skrevet d. 02-03-2017 09:46:10

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi er det altså på søndag det går løs i forårsturneringen i 1.Division.

Konditionelt og fysisk er vi hvor vi skal være og man mærker tydeligt på intensiteten til træning, at spillerne er toptændte og klar på premieren.

På skadesfronten lysner det og efterhånden er det kun enkelte spillere, som ikke kan deltage fuldt i træningen.

Inden kampen i Vejle skal vi have finpudset de sidste detaljer og forventningerne er, at vi står knivskarpt til weekenden.

Vi er meget bevidste om, at vi arbejder med en ung spillertrup, men talenterne er mange og samtlige spillere udvikler sig hele tiden i den rigtige retning.

Spillerne er ydmyge, arbejder benhamrende hårdt og bidrager hver eneste dag til kollektivet.-Der er en vild energi til træning og man fornemmer på hele gruppen, at det er ved at være alvor.

-Spillerne er indstillet på, at fighte for hinanden og den gule trøje.-Gruppen er klar over, at alle skal ramme dagen, hvis vi skal have point i de enkelte kampe.

Vi håber, at rigtig mange Skibonitter tager med til Vejle søndag og bakker vores unge mandskab op.-Det har de ærlig talt fortjent og måske kan det netop være udslagsgivende til, at vi får en god start på et fantastisk spændende forår.

Kick-off søndag i Vejle er kl. 13.45, vi ses!

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu