Der skal bygges videre

Der skal bygges videre Onsdag aften er der atter fodbold på ...
Skrevet d. 07-05-2013

Der skal bygges videre

Onsdag aften er der atter fodbold på programmet på SPAR NORD Arena. Efter lørdagens sejr i Gladsaxe hedder opgaven onsdag aften formstærke FC Hjørring. En lidt speciel opgave set i lyset af, at morgendagens gæster i mandags modtog besked fra DBUs licensudvalg om, at klubben ikke vil få fornyet deres licens efter indeværende sæson og derfor vil blive tvangsnedrykket. En dom som vendelboerne iflg. bestyrelsesformand Henrik Sørensen vil anke.

Da udfaldet af FC Hjørrings anke først kendes så og sige samtidig med at sidste spillerunde i NordicBet Ligaen afvikles, er der fra SIK-truppen fuld fokus på sæsonens sidste fire kampe. Den øjeblikke placering skal forsvares, således vi også efter sommerferien er at finde blandt de fireogtyve bedste fodboldklubber i Danmark, uanset hvad der sker i forhold til FC Hjørring og deres anke.

Til kampen mod FC Hjørring er Mikkel Jespersen tilbage efter overstået karantæne. Tilbage er ligeledes Ayinde Lawal, som stod over med lyskenproblemer mod AB. Dermed er "pladen fuld" og Hansen & Co. skal vælge startopstillingen blandt disse spillere:

Jonas Baden Jensen, Jonas Olsen, R.J. Allen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Nørby, Mads Pedersen, Ayinde Lawal, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Mikkel Buur, Rune Nautrup, Kristoffer Nygaard, Jesper Thor Larsen, Nicolai Borregaard, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup, Dustin Corea, Jesper Henriksen, Morten Beck

Vi ses på SPAR NORD Arena onsdag aften - de gule har brug fin opbakning !!