Der manglede lige de sidste fem procent

Der manglede lige de sidste fem procent Søndagens opgør mod ...
Skrevet d. 31-08-2014

Der manglede lige de sidste fem procent

Søndagens opgør mod hvepsene fra Brønshøj blev lige nøjagtig så tæt et opgør, som der på forhånd var lagt op til. Trods gæsternes pointmæssige svage start på sæsonen, var det et særdeles kompetent hold, der gæstede Skive denne eftermiddag. Og det var også gæsterne, som startede opgøret bedst, men stille og roligt tvang SIKerne sig til spilovertaget i en første halvleg, hvor der var langt mellem de hele åbne målchancer.

I første halvleg måtte debuterende keeper Mathias Rosenørn knap præstere en redning i Skive-målet. Og i den anden ende var der også langt mellem Niclas Dannevang blev presset ud i de store redninger. Efter godt en halv times spil måtte Dannevang dog hive en stor redning frem, da Mikkel Jespersen slap igennem i venstre siden og afsluttede mod det lange hjørne. Og med fem minutter til pausen kom de gule så fortjent i front. Jesper Henriksen modtog bolden omkring midten, tog et par træk ind i banen og slog en perfekt aflevering mod venstre ind i et frirum i gæsternes bagerste rækker.

Her kom Mikkel Jespersen løbende og han spillede flot Nicolas Bøgild, der sikkert satte føringsmålet ind.

Efter pausen kom gæsterne ud med fuld tryk på kedlerne. Omvendt virkede det ikke som om pausen havde bekommet de gule vel. Og efter godt fem minutters spil kunne Andreas Granskov bringe balance på måltavlen. Sebastian Dalgaard havde held til at komme forbi John Dyring nærmest på baglinien og hans indlæg ind i det lille felt omsatte Granskov fikst.

Bare få minutter efter udligningen fik Mikkel Jespersen chancen for at bringe SIKerne tilbage i føring. I en hurtig omstilling sendte John Dyring Nicolas Bøgild afsted i højre siden. Bøgild tog trækket ind i banen og sendte efterfølgende bolden på tværs til en helt fri Jespersen. Men desværre blev driblingen for lang og gæsternes keeper fik afværget. Senere i halvlegen satte Bøgild endnu engang Jespersen i scene, men endnu engang blev driblingen for lang.

Selvom om gæsterne efter pausen var oppe i et helt andet gear end i de første femogfyrre minutter, var der langt mellem de åbne chancer og det var begrænset, hvad Mathias Rosenørn blev "udsat for" i Skive-målet. I den anden ende var gæsternes keeper Nicklas Dannevang til gengæld tæt på at afgøre kampen til Skives fordel, da han med godt ti minutter igen ville sætte spillet i gang med et udkast. Et udkast som endte bag Dannevang og som han selv måtte løbe op og redde til hjørnespark.

Små fem minutter før tid blev gæsterne reduceret til ti mand, da Jesper Fleckner blev præsenteret for sit andet gule kort i kampen. Den første advarsel kom for et klokkeklart frispark, som måske kunne have givet direkte rødt. Den anden for at have slået til bolden med hånden. I slutminutterne stod gæsterne med hele styrken tilbage og de gule forsøgte at fremtvinge et sejrsmål. Men det blev aldrig rigtig farligt og dermed endte det med en pointdeling.

Udover debut til Mathias Rosenørn i målet gav cheftræner Jakob Michelsen med en halvtime tilbage af opgøret også debut til Edafe Egbedi. Og han nåede at give et par prøve på hans hurtighed og små finurlige driblinger. Næste opgave for de gule er allerede på fredag, hvor der hjemme på SPAR NORD Arena kommer besøg fra AB.

Kampfakta:

Skive IK - Brønshøj Boldklub 1-1 (1-0)

Målscorere:

40. min. 1-0 Nicolas Bøgild

52. min. 1-1 Andreas Granskov

Startopstilling:

Mathias Rosenørn, A

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu