Dejlig sejr i tæt opgør

Dejlig sejr i tæt opgør På en vejrmæssig trist fredag aften ...
Skrevet d. 24-10-2014

Dejlig sejr i tæt opgør

På en vejrmæssig trist fredag aften sørgede et hårdt arbejdende SIK-hold for et resultat- og pointmæssigt solstrejf med en smal 2-1 sejr over aftenens gæster fra AB.

Sejren kom i hus efter en kamp, der rent spillemæssigt er set bedre fra de gule, men hvor effektiviteten omvendt var helt i top. Første scoring sat ind af anfører John Dyring, der i samtlige halvfems minutter viste vejen for holdkammeraterne. Den anden scoring, der endte som sejrsmålet, blev køligt sparket ind af Mikael Uhre, der var med fra start i stedet for Mikkel Jespersen, som grundet intern karantæne ikke var med i truppen til aftenens kamp.

Fra kampens start var det AB, som var mest på bolden mod et SIK-hold, som stod forholdsvist lavt og tog imod gæsterne. Men trods spilovertaget i indledningen formåede gæsterne aldrig at blive farlige. Og på noget der vel var hjemmeholdets første afslutningen inden for målrammen bragede anfører John Dyring så føringsmålet ind efter et kvarters spil. Dyring fangede selv bolden omkring midten og drev den frem, inden han fra tyve meter sendte bolden i mål. Føringen var få minutter senere tæt på at blive fordoblet, men Mikkel Cramers afslutning fra kanten af feltet sneg sig netop over mål.

Føringsmålet til de gule tændte for alvor op for gæsterne, som efter tyve minutters spil var tæt på at udligne, men Mathias Rosenørn fik reddet Emil Farvers forsøg. Og få minutter senere var ABerne i to omgange endnu engang tæt. Først fik en stærkt spillende Rosenørn blokeret en afslutning og på riposten fik Mads Eriksen lige netop blokeret til hjørnespark.

Med to minutter til pausen var det så Rosenørns kollega i den anden ende, Jannich Storch, der kom i centrum. En lang SIK fremlægning endte nede i omkring hjørneflaget i SIKernes venstre side. Storch løb ud for at sparke bolden frem til Max Mölder. Afleveringen fra Storch var ikke specielt god, og da Mölder samtidig gled på den glatte bane, var Mikael Uhre vaks. Han tacklede bolden fra Mölder, tog et par træk ind i banen inden han køligt sparkede bolden hen over hovedet på to AB-spillere og i mål.

Fra starten af anden halvleg forsøgte gæsterne at sætte SIKerne under pres. Og allerede efter tre minutters spil gæsterne bedste Younes Namli tæt på få reduceret, men endnu engang fik Mathias Rosenørn reddet til hjørnespark. Og senere gav en dårlig clearing af Victor Nielsen en ellers anonym Simon Bræmer chancen, men Bræmers afslutning gik forbi målet. I den anden ende var Mikael Uhre i to omgange tæt på at blive dobbelt målscorer, men i det ene tilfælde gik afslutning forbi. Og i det andet sad afslutningen lige på Storch i AB-målet.

Efterhånden som kampen skred frem begyndte den tunge bane at sætte sine spor hos de to mandskaber. Og hjemmeholdet havde naturligt nok ikke travlt, når de var på bolden. Men med otte minutter igen fik ABerne bragt spænding tilbage i opgøret. Et fripark fra Younes Namli højresiden blev sendt hårdt ind i feltet. Bolden blev muligvis snittet undervejs og kun en hurtig reaktion fra Mathias Rosenørn forhindrede reduceringen. Men på det efterfølgende hjørnespark kunne indskiftede Kenan Hajdarevic forholdsvis uhindret sætte reduceringen ind.

Efter reduceringen forsøgte gæsterne at øge presset ned mod SIK-forsvaret, og selv om mange blandt publikum nok frygtede, at ABerne endnu engang skulle indhente en 2-0 føring til Skive, var gæsterne denne gang aldrig i nærheden af udligningen. Og dermed kunne hjemmeholdet efter tre minutter tillægstid juble over en hårdt tilkæmpet sejr, mens ABerne smed sig i græsset efter den elvte kamp i træk uden sejr.

Allerede på tirsdag skal SIKerne i aktion igen. Her

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu