De cyklede penge ind til Skive IK

Skrevet d. 27-11-2017 14:48:18

Ved efterårssæsonens sidste hjemmekamp ør kampen søndag mod Nykøbing FC på Spar Nord Arena stillede et hold bestående af Martin Finderup (Kaj Ove Madsen), Hugo Sterring (Scantruck), Jens Chr. Mogensen (Spar Nord), og Preben Mouritsen (City Ejendomme) op ved et spinning-arrangement i Eniig Loungen. Her skulle de på spinningcyklerne på en halv time gennem sponsorstøtte spinne sig til så mange penge som muligt til gavn for Skive IK.

Der var på de enkelte ryttere tegnet en lang række sponsorater, og de måtte så betale alt efter hvor langt ”deres” rytter havde spinnet.
Efter en halv time havde Jens Chr. Mogensen nået 16,9 kilometer, Martin Finderup 16,0, Hugo Sterring 15,5 og Preben Mouritsen 15,3 kilometer.
Der var fuld valuta for anstrengelser, og en foreløbig opgørelse viser, at de fire ryttere kørte mellem 170.000 og 175.000 kroner ind til kassen i Skive IK Elite A/S.
På billedet kan man se navnene på de mange sponsorer, som spyttede i kassen og på facebook kan du se de skrappe spinnere, Hugo Sterring, Jens Chr. Mogensen, Martin Finderup og Preben Mouritsen.
Foto: Jan Sand
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu