Dalgaard og Frandsen på kontrakt

Skrevet d. 15-07-2017 17:43:00

Dalgaard og Frandsen på kontrakt
Skive IK har lørdag eftermiddag skrevet en et-årig kontrakt med Thomas Dalgaard.
Thomas Dalgaard har stået uden klub, siden han brød med Vendsyssel tidligere på sommeren.
- Vi er utrolig glade for at kunne meddele, at vi i dag har underskrevet en kontrakt med Thomas Dalgaard. Thomas er en spiller, der kender klubben utrolig godt, og som altid har scoret mange mål i de perioder han har været her før. I Thomas får vi tilført en rutineret målscorer på højt niveau som vil komplimentere vores ellers unge trup godt, siger sportschef Rasmus Brandhof.
Den nu 33-årlige Thomas Dalgaard, der stammer fra Nykøbing Mors, spillede som ungdomsspiller i Skive IK, og indledte sin seniorkarriere i 2004 med 41 kampe for Skive og det resulterede i ikke færre end 42 mål - altså mere end ét mål pr. kamp.
Thomas fortsatte senere sin fuldtidsprofessionelle karriere i Randers FC, hvorfra han i 2008 fortsatte til Manisaspor i Tyrkiet, hvor det blot blev til to kampe.
Han vendte samme år tilbage til Skive, hvor han spillede de kommende tre sæsoner med 86 kampe og 42 mål som resultat.
Han blev i 2012 snuppet af Viborg FF, hvor det blev til 75 kampe og 50 mål, inden det blev til et nyt kort udenlandseventyr i hollandske Heerenveen. Da Thomas kom hjem for to år siden er det blevet til kampe for OB, SønderjyskE og Vendsyssel.
I skyggen af Thomas Dalgaards underskrift på en etårig kontrakt med Skive, har sportschef Rasmus Brandhof også fået den unge Mikkel Frandsens signatur på en kontrakt, der i første omgang gælder frem til nytår.
Mikkel Frandsen, der senest har spillet i Kjellerup, er kun 20 år, og er søn af Per Frandsen, der i sin tid havde en flot karriere i Skive IK. Mikkel bor i Vridsted, og har prøvetrænet i Skive IK siden træningsstarten for nogle uger siden.
De to kontrakter med Thomas Dalgaard og Mikkel Frandsen er de første fra Rasmus Brandhofs hånd, siden det blev kendt at den hidtidige sportschef Jesper Larsen fra 1. August skal være sportschef i Viborg FF.