Da drenge blev til mænd

Skrevet d. 21-08-2017 12:43:44
Skive var uden point efter de første tre runder i NordicBet-ligaen, og i to af kampene havde Skive endda i de sidste 10-15 minutter haft et par totale sammenbrud og solgt sikre point til modstanderne.
Men der skulle vise sig i søndagens opgør på hjemmebane mod topholdet Vejle, at modgangen havde gjort drengene hos Skive til rigtige mænd, der kæmpede til sidste fløjt lød fra dommeren.
Vejle var indtil 14 minutter tilbage af den ordinære spilletid foran med 2-0 - begge mål scoret i første halvleg. Efter seks minutter var det Allan Sousa, der kunne trille bolden over stregen til Vejle-føring på 1-0 og efter knap en halv times spil kunne Vejles ”store” profil øge til 2-0 efter at Andreas Raahauge i første omgang med en fornem redning havde sendt bolden til hjørnespark
Efter knap et kvarters spil i anden halvleg forsøgte Kim Kristensen at sætte lidt mere kraft bag Skives angreb, da han først sendte Thomas Dalgaard på banen i stedet for Mathias Pedersen og et par minutter senere var det Oliver I. Pedersen, der kom ind i stedet for Alexander Baun.
I første omgang så udskiftningerne ikke ud til at have den store effekt, da Vejle i de følgende minutter tilspillede sig et par store chancer efter åbenlyse Skive-fejl længere oppe på banen, men fornemt spil af Andreas Raahauge, der vel stod sin bedste kamp i målmandstrøjen, holdt fortsat Vejle nede på en to målsføring.
Men så skiftede kampen pludselig karakter og i Skives comeback kom ”veteranen” Martin Thomsen til at spille en central rolle.
Først blev han revet ned i en frisparkssituation ned i det lille felt med et kvarter tilbage af den ordinære spilletid, og da dommer Henrik Overgaard havde talt med sin linjedommer, blev hans første kendelse - målspark - ændret til straffespark til Skive. Det opsatte Thomas Dalgaard sikkert, og scorede dermed sit første mål for klubben i denne omgang.
Med kun et par minutter tilbage af den ordinære spilletid sendte Martin Thomsen et giftigt hjørnespark ind foran mål, hvor Jeppe Mogensen pludselig dukkede op ved fjerneste stolpe og med en fornem afslutning kunne udligne til 2-2.
Set i bakspejlet var det måske ikke helt fortjent, at hjemmeholdet kunne slette nullet i pointtabellen, men til gengæld blev der trods modgang i de første runder viste en så fornem moral, at alle hold i NordicBet-ligaen fortsat må frygte at møde Skive - ikke mindst på Spar Nord Arena - som igen gerne skulle blive et uindtageligt fort!!!
Det kan de rigtige mænd fra Skive IK passende vise, når nedrykkerne fra Superligaen, Esbjerg fB, på torsdag kommer på besøg på Spar Nord Arena til en aftenkamp med kampstart kl. 18.00.
Skive IK’s startopstilling:
Andreas Raahauge - Anders Hagelskjær, Martin Thomsen, Christoffer Østergaard, Mikkel Frandsen - Ayinde Lawal, Frederik Brandhof, John Dyring, Alexander Baun, Mathias Pedersen og Jeppe Mogensen
Udskiftninger:
56. Min: Mathias Pedersen ud - Thomas Dalgaard ind
59. Min: Alexander Baun ud - Oliver I. Pedersen ind
76. Min: Ayinde Lawal ud - Kaan Kairinen ind
Læs cheftræner Kim Kristensens kommentar til kampen på Skive IK’s facebookside eller på bold.dk
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu