Drama i vente på SPAR NORD ARENA!

Skrevet d. 24-11-2015 10:48:37

Onsdag aften kl. 18.00 venter der os en ekstrem vigtig kamp på SPAR NORD ARENA imod HB-Køge.

På nuværende tidspunkt er vi placeret tæt på hinanden i tabellen og blot et enkelt point adskiller os.

Vi spiller altid tætte og intense kampe imod "Svanerne" og kampen onsdag tegner ligeledes til at blive en helt lige affære.

Fodboldklicheen om en 6-points-kamp er rammende for opgøret og vinderholdet vil udover 3 vigtige point få et kæmpe boost henimod efterårsafslutningen.

Forsvarsspiller Jakob "Hurup" Andersen er "optimistisk med henblik på kampen, men erkender at der venter en svær opgave".-"Vi kommer op imod et teknisk stærkt mandskab, som er kendt for at presse højt og aggressivt".-"Vi må forvente en svær bane og ikke lade os gå på af banens beskaffenhed, da det er ens for begge mandskaber".-"Vi skal stå tæt i kæderne og ikke efterlade for store rum til de dygtige HB-Køge spillere".-"På det seneste har vi trænet ekstremt godt og man fornemmer en enorm gejst og spillerglæde i spillertruppen".-"Vores offensiv ser skarp ud og jeg forventer at vi kommer til at gøre rigtig ondt på HB-Køges stærke defensiv".

"Vi glæder os til igen at spille hjemme på SPAR NORD ARENA og forhåbentlig kommer der mange tilskuere og hjælper os godt på vej".

Skrevet af;

Sports- og talentchef

Jesper Larsen

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu