Claus M.: - Fornuftig start

Claus M.: - Fornuftig start Vi er fem kampe inde i sæsonen o...
Skrevet d. 05-09-2013

Claus M.: - Fornuftig start

Vi er fem kampe inde i sæsonen og fortsat ubesejrede. De fem kampe har kastet elleve point af sig. Dette rækker til en øjeblikkelig andenplads i rækken - ét point efter førerholdet fra Ringkøbing IF. Cheftræner Claus Madsen er overordnet set godt tilfreds med indledningen på sæsonen, selvom han godt kunne ønske sig, at det var blevet til et par point mere: - Vi er lidt kede af de to uafgjorte kampe hjemme på SPAR NORD Arena. Her havde vi gerne set mindst to point mere på kontoen. Men vi må også erkende, at holdene vi har mødt har haft en meget defensiv tilgang til kampene. Senest havde vi svært ved at bryde Skovbakkens defensiv op, selvom vi kreerede en del muligheder, som burde have givet en enkelt scoring.

Størstedelen af trænerne i divisionen forventer, at SIK "blot" er nede og vende, og at holdet rykker tilbage til NordicBet Ligaen i første forsøg. - Fra start har det gået ud på at samle en kvalitativ trup, der kan begå sig i toppen af 2. division. Målsætningen er i første omgang at være med i den øverste halvdel til jul - så har vi lang tid til at arbejde med trup og spilkoncept, siger Claus Madsen, som samtidig roser hele truppen for at have taget arbejdshandskerne på i det daglige arbejde med at optimere spilkonceptet.

I forhold til de kommende kampe er Claus Madsen helt på det rene med, hvad som venter. - Vi vil møde defensivt godt organiserede hold, hvor vores tålmodighed og kvalitet bliver afgørende. Men som hidtil kigger vi på den næste modstander, som aktuelt er FC Sydvest i Tønder på lørdag kl. 15.30, slutter cheftræneren.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu