Clasu M.: På ferie med opadvendte mundvige

Clasu M.: På ferie med opadvendte mundvige Godt elleve måned...
Skrevet d. 25-11-2013

Clasu M.: På ferie med opadvendte mundvige

Godt elleve måneder efter træningen blev indledt tilbage i januar, blev årets sidste træning afviklet i fredags. Truppen er gået på en velfortjent ferie, der løber frem til den 8. januar. Set over hele 2013 har det været et fodboldår på godt og ondt. Sommerens nedrykning fra NordicBet Ligaen gjorde ondt på mange måder såvel på som udenfor banen. Heldigvis er skuden blevet vendt og femten meget spændende - og vigtige - kampe venter, når det atter bliver forår.

Arkitekten bag det flotte efterår er cheftræner Claus Madsen, som vi har bedt sætte et par ord på efterårets præstation set fra hans stol: - Det har været et rigtig fornuftigt og et godkendt efterår. Det var en stor skuffelse for os alle, at vi måtte rykke ud af NordicBet Ligaen tilbage i maj måned. En stor flok spillere forlod klubben, så der skulle samles et nyt og slagkraftigt hold, ligesom der skete betragtelige ændringer i kulissen. Når vi er lykkedes, er det fordi, det handler om mennesker. En flok mennesker, lige fra direktøren inde på kontoret til yngste spiller i truppen, som gav hinanden håndslag på, at vi i fællesskab ville gøre alt for at vise omverdenen, at vi kunne vinde fodboldkampe igen. Jeg tror alle har fået fodboldglæden tilbage. Og med sejre kommer der tit en nemmere dagligdag. Så enkelt er fodboldlivet også. Så heldigvis ender 2013 med, at vi i SIK igen kan vende vores mundvige opad, siger Claus Madsen.

Resultatmæssigt er det vanskeligt at gøre det bedre end det, som holdet har præsteret i efteråret. Blot fire point er sat til og hele enogfyrre mål gange, har modstandernes målmænd måtte hente bolden ud af rusen. Spillemæssigt har efteråret været svingende, men i alle kampe har holdet vist en enestående vilje til at ville vinde. Hertil siger Claus Madsen: - Jeg er imponeret over den gejst og vilje, som spillerne har udvist i samtlige kampe. Jeg har set mange kampe, hvor spillet har været halvdårligt, men aldrig én, hvor gutterne ikke forsøgte deres ypperste for at arbejde sig til sejren. Vi har turdet at fejle hver gang - og hvis vi ikke tør det, så vinder vi intet. Med den iver og tro på tingene, som er vist i efterårets kampe, kommer også det nødvendige hold. Det er som golfspilleren svarede pressen, da han igen og igen blev spurgt, om det ikke var lidt heldigt, at han havde lavet to hole-in-one "jo det er utroligt. Jo mere jeg øver mig, desto mere heldig bliver jeg".

Selvom om forspringet ned til Rishøj på andenpladsen er på komfortable ni point, vil Claus Madsen under ingen omstændigheder tale om oprykning. - Henover vinteren kan vi glæde os over stillingen, men intet er afgjort endnu. Vi har vundet første halvleg og fundet den rigtige sti at betræde. Men vi er ikke i mål endnu. Spørg bare i Aarhus Fremad, der ved sidste vinterpause havde et komfortabelt forspring til rækkens nummer to. Men så vidt jeg ved, spiller de stadigvæk i 2. division. Så det bliver hårdt arbejde for alle efter vinterpausen - igen lige fra direktøren over materiel-manden til spillerne ude på banen, som godt ved, at det er blod, sved og tårer, der får champagnepropper til at springe, siger Claus Madsen.

- Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke spillerne og alle andre tilknyttet SIK for at gøre mit første halvår som cheftræner lidt nemmere. Glædelig Jul og godt nytår til alle i og omkring SIK, til vore sponsorer og til vort trofaste hjemmepublikum. Vi ses på SPAR NORD Arena igen i 2014, slutter Claus Madsen.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu