Christian Andreasen drager til Norge

Christian Andreasen drager til Norge Efter én sæson i gult f...
Skrevet d. 02-06-2014

Christian Andreasen drager til Norge

Efter én sæson i gult forlader 26-årige Christian Andreasen med udgangen af juni måned SIK for at vende næsen mod Norge og et ophold hos 2. divisionsklubben Egersunds IK. Christian er indtil dato noteret for én scoring i sytten kampe for SIK. Om skiftet til Egersunds IK siger Christian Andreasen: - Først og fremmest skal der lyde en stor tak til klubben for et rigtig godt år med mange oplevelser. Det har været en stor fornøjelse at være en del af holdet, og jeg har fået meget ud af min tid i Skive. Nu skal vores veje dog skilles i og med, jeg har sagt ja til et nyt udlandseventyr hos norske Egersunds IK. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, trænerne og byen. Det bliver spændende at blive en del af endnu et hold, der satser på at tage skridtet fra 2. til 1. division. Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sige tak til alle trænere, ledere, holdkammerater og fans i Skive. Jeg ønsker hele SIK alt det bedste for fremtiden.

Om afskeden med Christian siger sportschef Rasmus Brandhof: - Det har været en hård tid for Christian i SIK. En del skader har ødelagt det lidt for ham, så han har desværre ikke nået at vise målnæsen her i SIK. Men tillykke med aftalen i Norge, hvor jeg håber, han får vist det potentiale, vi ved han har.