Cheftræner Kim Kristensen:

Skrevet d. 28-04-2017 13:53:34

Vi er stolte - men ydmyge

Det var en megastolt cheftræner Kim Kristensen, der søndag eftermiddag kunne give sin unge drenge et kram efter den 11. Sejr af 13 mulige på hjemmebanen Spar Nord Arena, hvorfra HB Køge blev sendt hjem med et nederlag på 1-2.

- Jeg skal være ærlig og tilstå, at jeg ligesom spillerne inde på banen var temmelig stresset til sidst, sagde Kim Kristensen, da han endelig kom ind i omklædningsrummet efter de obligatoriske interviews med TV og den skrivende og elektroniske presse efter kampen.

- Det var en kamp, hvor vejr og vind kom til at spille en rolle, hvilket tydeligt kom til udtryk på forskellig vis i de to halvlege, men drengene viste ved utrolig hårdt arbejde, at så kan vi også vinde de kampe, der står på vippen.

I denne weekend - var det modsat sidste weekend - Skive, der var tilsmilet af heldet, når det drejer sig om resultaterne i de nærmeste konkurrenters kampe. Nederlag til Hobro og Roskilde og tab af point til Vendsyssel, betyder at næste søndags topkamp på udebane mod FC Helsingør bliver et opgør, der nærmest må være forbudt for børn.

MEGA-SVÆR OPGAVE

- Vi skal på en mega-svær opgave i Helsingør. Sjællænderne har haft en forrygende start på forårssæsonen og de er ubesejret i de seneste syv kampe, siger Kim Kristensen. - De har virkelig fundet melodien og det viser deres sejr i weekenden på 3-0 over Hobro med al ønskelig tydelighed.

- Vi går ind til de næste tre meget spændende kampe med stolthed, men også med meget stor ydmyghed. Vi tænker ikke på oprykning til Superligaen, men har hver eneste gang fokus på den næste kamp, siger Kim Kristensen.

- Med hensyn til kampen på søndag tror jeg, at Helsingør ligger godt til os. De har hurtige folk oppe foran, men dem skal vi sørge for ikke får for meget plads. Og så skal vi lure på omstillinger - det kan være vores chance, mener Skives cheftræner, som gør opmærksom på, at der stadig er seks spillerunder tilbage i NordicBet-Ligaen.

- Det bliver nogle meget spændende uger, men det er rart at tænke på, at vi IKKE kan rykke ned, at vi lige nu er i TOP-3. Vi skal både være stolte, men også ydmyge over det vi har præsteret hidtil i denne sæson.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu