Chancerne var der

Chancerne var der Målt på antallet af åbne målchancer fik da...
Skrevet d. 20-04-2013

Chancerne var der

Målt på antallet af åbne målchancer fik dagens kamp på SPAR NORD ARENA den forkerte vinder. Desværre manglede skarpheden hos de gule på dagen, hvorfor gæsterne med en scoring tre minutter før tid kunne rejse hjem med yderligere tre points på kontoen.

Indledningen på dagens opgør var set fra hjemmeholdets siden ikke den bedste. Der var langt mellem de gennemspillede angreb, og da gæsterne heller ikke formåede at sætte det helt store spil op, var indledningen ikke specielt ophidsende. Måske skulle holdene lige vænne sig til underlag, for efterhånden som halvlegen skred frem, kom der lidt mere flow i spillet.

Første store SIK-chance tilfaldt topscorer Morten Beck lige omkring den halve time. Efter godt bandespil med Jesper Henriksen slap Beck igennem gæsternes forsvar. Men desværre fik en fremstormende HB Køge-keeper Morten Jensen, der i øvrigt var gæsternes klart bedste mand, reddet til hjørnespark. Kort inden havde Jesper Nielsen på stregen headet gæsternes indtil da bedste forsøg væk. Og med små ti minutter til pausen måtte Jonas Baden Jensen hive en stor redning frem på et godt forsøg fra gæsternes Vito Hammershøj-Mistrati.

Med under ét minut til pause var SIKerne i to omgange meget tæt på et føringsmål. Først blev Dustin Coreas afslutning blokeret i HB Køge-forsvaret, og Jesper Thor Larsens afslutning på blokeringen blev reddet af gæsternes keeper til hjørnespark. Få sekunder inde i dommer Chris Johansens tillægsstid sendte Mikkel Buur et godt indlæg fra venstre til bagerste stolpe. Her stod Jesper Thor Larsen fuldstændig fri, men desværre overplacerede Thor hovedstødsafslutningen.

Efter pausen var det SIKerne der kom bedst fra start og gennem store dele af halvlegen, var det de gule, der var i boldbesiddelse. Flere gange var der optræk til chancer. Blandt andet havde Jesper Thor Larsen et godt langskud, som gæsterne keeper lige netop nåede ned til. Og efter en times spil testede Mikkel Jespersen Morten Jensen med et godt skud fra distancen. Fem minutter senere slap Morten Beck alene igennem efter godt bandespil med Dustin Corea, men endnu engang var det Morten Jensen i gæsternes mål, der trak det længste strå.

Efter niogtreds minutters spil blev gæsternes lynhurtige Jeppe Kjær sendt afsted på en lang fremlægning tæt fulgt af Jesper Nielsen. Duellen endte med Jeppe Kjær liggende i feltet, en linjevogter der vinkede det bedste han havde lært og dommer Chris Johansen pegende på pletten - straffespark. Bo Storm blev sat til at sparke, men Jonas Baden Jensen i Skive-målet have læst Storms afslutning og reddede i sikker stil forsøget fra pletten.

Herfra virkede det som om begge mandskaber var tilfredse med det uafgjorte resultat, og det blev ikke til de helst store muligheder i de sidste tyve minutter. Desværre udnyttede gæsterne én af deres meget få chancer i kampen, da Anders Kaagh med blot tre minutter igen steg til vejs og headede et indlæg fra højre i kassen. Målt på antallet af chancer var det ikke fortjent. Og spillemæssigt var gæsterne heller ikke bedre end SIKerne, så alt i alt et meget surt nederlag på en flot solskinslørdag.

I forhold til den oprindelige turneringsplan skulle vi på onsdag have mødt FC Fyn. Så mens de andre hold i rækken denne aften må tage en ny tørn, holder vi fri og bogfører tre points på kontoen.

Kampfakta:

Skive IK - HB Køge 0-1 (0-0)

Målscorer:

87. min. 0-1 Anders Kaagh

Startopstilling:

Jonas Jensen, R.J. Allen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Pedersen, Mikkel Jespersen, Mikkel Buur, Jesper Henriksen, Jesper Thor Larsen, Dustin Corea, Morten Beck

Udskiftninger:

Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu