Cecilie blev ugens Faxe Kondi-spiller

Skrevet d. 06-11-2017 11:40:26

Cecilie Svenningsen fra Skive IK er blevet kåret som ugens Fáxe Kondi Spiller af Jysk Fodbold.
I begrundelsen for at vælge Cecilie skriver Jysk Fodbold på Facebook:
Cecilie er en meget hurtig kant spiller, og hun optræder som regel på venstre kant, og hendes hurtige speed sætter hende i stand til at løbe fra mange af sine modstandere, og når først hun er oppe i fart er det nærmest umuligt at fange hende igen. Hun tager ofte turen helt til baglinjen hvorfra hun så ligger sine giftige afleveringer ind foran målet til sine medspillere. Hun kan dog også bruges på højre kant, og det blev hun også i en del af dagens kamp.
Hun startede med at spille fodbold i Skive IK da hun var 3-4 år gammel. Hun skiftede så senere til Vildbjerg IF, og har haft en lang skadespause inden hun op til efterårssæsonen skiftede hjem til barndomsklubben, hvor hun er en vigtig del af deres unge talentfulde trup.
Cecilie er kun 15 år gammel og har rigtig mange år til at udvikle sig i som spiller, og jeg er overbevidst om at hun er en spiller som kan komme langt. Samtidig føler jeg mig ganske sikker på at man hjemme i Skive IK håber at hun vil være at finde på deres hold i mange år frem i tiden!
STORT TILLYKKE.
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu