Bøgild: Det ser efterhånden fornuftigt ud

Bøgild: Det ser efterhånden fornuftigt ud Knapt havde uret r...
Skrevet d. 29-04-2014

Bøgild: Det ser efterhånden fornuftigt ud

Knapt havde uret rundet det første minut af fredagens opgør mod Odder inden Nicolas Bøgild med sin tiende sæsontræffer havde bragt SIKerne foran og dermed banet vejen for endnu en sejr og dermed også sejrsrekorden. Nedenfor følger en kommentarer fra henholdsvis Bøgild og venstre back Mads Nørby til sejren.

Nicolas Bøgild: -Først og fremmest er det super fedt at skrive rekord sammen med drengene i Skive. Det er ikke så mange, som for lov at opleve dette. Kampen startede jo præcis, som vi gerne ville have det med et hurtigt mål De første ti minutter spiller vi godt og kunne vel sagtens have scoret et mål eller to mere i denne periode. Herefter er det som om, vi falder lidt i tempo og koncentration, men det var heller ikke meget Odder kom med. De havde parkeret bussen, selvom de var kommet bagud. Ikke den flotteste kamp, men som vi har sagt mange gange før i denne sæson - det var tre point på kontoen. Intet er afgjort endnu, og der er stadigvæk syvogtyve point at spille om. Men jeg vil da gerne medgive, at det begynder at se fornuftigt ud. Men vi fortsætter med at tage hver eneste kamp seriøst, så vi kan nå vores mål - oprykning.

Mads Nørby: -Vi kommer ud som lyn og torden og styrer kampen totalt det første kvarter. Herefter spiller vi for langsomt og de før et par løse muligheder. Men jeg var aldrig nervøs for at de ville få scoret, når bare vi holdt koncentrationen og gjorde vores pligter. Efter scoringen til 2-0 kører vi egentlig bare sejren hjem mod et tamt Odder-hold. Det virkede som om de egentlig bare kom for at kunne rejse hjem igen med så smalt et nederlag som muligt. Nu ser vi frem til kampen mod Ringkøbing, der nok kommer med mere energi end Odder gjorde.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu