Bittert nederlag

Bittert nederlag For anden gang i sæsonen var vi i dag på be...
Skrevet d. 14-10-2012

Bittert nederlag

For anden gang i sæsonen var vi i dag på besøg hos FC Vestsjælland. Og i lighed med det første opgør blev dagens kamp en meget intens og særdeles jævnbyrdig afffære, hvor vi atter oplevede de berømte marginaler gå os imod.

Udfaldet af kampen blev nemlig en kopi af sæsonens første opgør, da hjemmeholdet med en scoring få sekunder før udløb af den ordinære spilletid scorede sejrsmålet - det samme skete også i det første opgør mellem de to klubber og helten for hjemmeholdet var, som i det første opgør, Nikolaj Hansen.

I kampens indledning var det de gule, der var i kontrol og på den regntunge bane satte dagsordenen. Og havde det ikke været for en pragtredning af hjemmeholdets målmand Thomas Mikkelsen, var Anders Hostrup blevet noteret for et føringsmål. Til dagens kamp måtte cheftræner Michael Hansen i øvrigt se bort fra Kristian Nielsen, der ikke var blevet skaden fra sidste uges opgør mod Vejle Boldklub Kolding kvit.

Efterhånden som første halvleg skred frem kom hjemmeholdet bedre med i kampen uden det dog for alvor blev rigtig farligt foran Jonas Jensens mål. I den anden ende blev det heller ikke til de helt store SIK-afslutninger, hvorfor første halvleg sluttede uden scoringer.

Efter pausen forsøgte hjemmeholdet at øge presset, men et godt organiseret og hårdt arbejdende Skive-hold stod flot i mod. Og netop som den første time var rundet, kom SIKerne i front, da Ayinde Lawal kom først på et indlæg fra venstre side. Føringen blev startskuddet til et yderligere pres fra hjemmeholdet. Og med otte minutter igen kom udligningen efter et hjørnespark.

Sidenhen endte det som beskrevet i indledningen desværre med en sen scoring til hjemmeholdet. Men såvel inden denne scoring som efter bød de gule ind med farlige afslutninger. Blandt andet var Anders Hostrup dybt inde i overtiden meget tæt på at udligne, men endnu engang hev hjemmeholdets keeper en klasseredning frem.

Og dermed endte det med endnu et smalt nederlag efter en kamp, hvor SIKerne udfordrede rækkens førerhold frem til sidste fløjt.

Kampfakta:

FC Vestsjælland - Skive IK 2-1 (0-0)

Målscorer:

0-1 61. min. Ayinde Lawal

1-1 82. min. Lasse Nielsen

2-1 90. min. Nikolaj Hansen

Startopstilling:

Jonas Jensen, Matias Olsen, Jesper Nielsen, Jacob Andersen, Mikkel Buur Simonsen, Mikkel Jespersen, Martin Thomsen, Ayinde Lawal, Kristoffer Nygaard, Anders Hostrup, Morten Bech Andersen.

Udskiftning:

47. min. Mads Eriksen afløser Mikkel Buur Simonsen

74. min. Nicolas Bøgild afløser Mikkel Jespersen

86. min. Jesper Henriksen afløser Kristoffer Nygaard

Advarsel:

FC Vestsjælland: Lasse Nielsen

Skive: Martin Thomsen

Tilskuertal: 1.235

Dommer: Toni Ollikainen (Finland)