Betaling af kontingent/indmeldelse

Skrevet d. 27-03-2015 13:01:58

Vigtig information til trænerne og spillerne vedrørende online tilmelding/indmeldelse !

Fra og med 1. januar 2015 har SIK indført online tilmelding/indmeldelse via Conventus systemet.
Det betyder, at alle skal tilmelde sig på SIK´s hjemmeside http://www.skive-ik.dk/ under ”tilmelding”.
Bemærk: at alle først skal registreres ved navn i SIK (punkt 2 under tilmelding), gammel medlemsregistrering overføres ikke automatisk.
Når udøveren er tilmeldt/registreret modtages en adgangskode, som sendes til den oplyste e-mail.
Adgangskoden skal anvendes når der efterfølgende skal foretages tilmelding/betaling af kontingent – dettes gøres ligeledes under ”tilmelding”.
Bemærk: at indmeldelsen først er registreret når, der er indbetalt kontingent. Det er ikke muligt for trænerne, at benytte en spiller der ikke har betalt kontingent – da kun aktive medlemmer overføres til kluboffice/kampklar.
Tilmeldingen gælder for foråret 2015. Efterårssæsonenopkræves primo august 2015.
Er der spørgsmål til indmeldelse/betaling kan dette ske på