Beckham forlænger

Beckham forlænger Vi har i dag forlænget vor aftale med tops...
Skrevet d. 19-03-2013

Beckham forlænger

Vi har i dag forlænget vor aftale med topscorer Morten Beck Andersen. Vor nuværende aftale med 25-årige Beck, der blandt fansene har fået kælenavnet "Beckham", udløber med udgangen af juni måned i år. Den nye aftale gælder i to år og gør samtidig Morten til den fjerde fuldtidsspiller i SIK.

Morten Beck er indtil videre noteret for 84 førsteholdskampe for SIK, og er med de hidtdige 10 mål i sæsonen holdets øjeblikkelige topscorer.

Om kontraktforlængelsen med Morten siger sportschef Rasmus Brandhof : - Det har haft høj prioritet for os at få forlænget aftalen med Morten. Det siger sig selv, at man gerne vil have papir på klubbens topscorer, og nummer to på topscorerlisten i Nordc Bet Ligaen. Morten har en stor trang til hele tiden at ville forbedre sig. Og det er en af de værdier, vi vægter rigtig højt hos en spiller. Udover at være en dygtig og målfarlig fodboldspiller er Morten en super behagelig fyr, som er vellidt af alle i Skive IK. Det er derfor en rigtig glædelig dag for Skive IK, og endnu et bevis på, at Skive IK er på vej.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu