banevarme

Skrevet d. 20-06-2017 12:44:18

NU KOMMER DER VARME I BANEN

Når den kommende sæson går i gang den sidste søndag i juli behøver de lokale divisionsspillere ikke frygte for at fryse fødderne.

Nu får hjemmebanen Spar Nord Arena nemlig varme i banen. Der blev tyvstartet i sidste uge, hvor der blev lagt nogle rør fra grønsværen og ud til teknikhuset.

Men i denne uge er firmaet Dan Jord A/S, der står for projektet, gået i gang med at pløje slanger ned i græsset.

Firmaet har en maskine, som pløjer en rille i 40 cm dybde og lægger varmerøret ned i, men det er dog nødvendigt at spænde både en rendegraver og en vejtromle foran ”nedlæggeren”.

Mens kortegen kører frem over banen laves der otte riller med rør for hver runde, og bag kortegen »foldes« græsset hen over rillen igen.

Varmerørene lægges, så der er 30 cm imellem dem - så der skal i alt lægges knap 24 kilometer varmerør for at dække hele arealet.

- Når alle varmerør er lagt ned og tilslutningen er sket, skal banen tromles til den er helt jævn, og herefter skal der ske en græstrimning af toppen, så banen bliver som en super græsplæne, fortæller en af medarbejderne fra Dan Jord.

- Arbejdet tager cirka tre uger, og så skal banen have tid til at retablere sig selv. Men den skulle være tip top, når der skal spilles igen efter sommer, siger stadioninspektør Holger Christensen.

Det lyder til, at der er noget at glæde sig til for de lokale spillere, når sæsonen går i gang den sidste søndag i juli.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Fredag den 20. april 2018
kl. 18:00

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu