Back in business

Back in business Da hjemmesidens redaktør har været på ferie...
Skrevet d. 22-07-2013

Back in business

Da hjemmesidens redaktør har været på ferie langt væk fra alverdens moderne elektronik, har opdateringen af siden desværre været på standby. Men nu er ferien overstået, så nedenfor kommer en lille update på de seneste tre uger samt lidt nyheder.

Forbedredelserne til den nye sæson blev som tidligere omtalt indledt med en sommerkamp hos vore naboer fra Højslev St. Et opgør der endte med cifrene 16-0 til SIKerne. Sidenhen har holdet spillet tre testkampe. Først blev Viborg FF besejret med 1-0. Sidenhen blev Hobro sendt retur med et nederlag på 6-0, og senest blev vore rækkekollegaer fra Thisted FC i lørdags besejret med 4-1. Nu venter blot én testkamp yderligere - nemlig på fredag kl. 18.45 på SPAR NORD Arena mod Danmarksserieholdet fra Kolding IF.

Udenfor banen har sportschef Rasmus Brandhof haft masser at se til - og har det i øvrigt stadigvæk - i bestræbelserne på at sammensætte så stærk en trup som overhovedet muligt. Ny i truppen er den 22-årige målmand Daniel Krog (foto), som har skrevet en to-årig kontrakt med SIK. Daniel er kommet til SIK fra Hobro og har inden da spillet i OB, Otterup og FC Fredericia. Omkring aftalen med Daniel siger sportschefen: -Daniel er en ung og talentfuld keeper, der nu skal tage skridtet fra at være back-up til at være førstevalg i målet. Med Daniel har vi fået en keeper med en god højde og god fysik. Vi er sikre på, at Daniel er klar til udfordringen og ser frem til samarbejdet.

Rasmus Brandhof forventer en af de nærmeste dage at indgå aftale med yderligere en ung målmand. Der er tale om Henrik Kappelborg, der tidligere har spillet i Viborg, og aftalen vil i første omgang løbe resten af 2013. Mads Nørby Madsen, der kom til SIK i vinterpausen fra FC Midtjylland, har underskrevet en et-årig aftale med SIK. Mads er blot 19-år og blev i foråret noteret for fem kampe i gult.

I øjeblikket har vi Andreas Kiilerich, en ung talentfuld forsvarsspiller fra FC Midtjyllands akademi, til prøvetræning. - Andreas er en ung dygtig spiller, som vi gerne vil se lidt mere an, inden der tages en beslutning, fortæller sportschef Rasmus Brandhof, der som nævnt indledningsvis arbejder på højtryk og håber på at kunne offentliggøre yderligere tilgang indenfor de næste par dage.

Også på trænerfronten er der også sket lidt nyt. Der er indgået en ny aftale med Michael Henriksen(foto nedenfor), således Michael også i de kommende to år er at finde som assistenttræner for vort bedste mandskab.

Amerikanske Robert James Allen, som kom til SIK i februar, er p.t. ikke disponibel for cheftræner Claus Madsen. RJ har af personlige årsager fået lov til at forlænge sommerferien i hjemlandet, og i skrivende stund er det uvist, om han vender tilbage til SIK. Endvidere har vi sagt farvel til Mikkel Buur, hvis kontrakt med SIK udløb med udgangen af juni måned, ligesom der er indgået en aftale med langtidsskadede Christian Thyboe-Thomsen om at ophæve hans kontrakt med SIK.

Turneringsplanen for den kommnede sæson er nu også endelig fastlagt. Og for SIKs vedkommende starter sæsonen med en udekamp hos oprykkerne fra Odder. Kampen spilles fredag den 2. august kl. 19.00. Første hjemmekamp bliver lørdag den 10. august, hvor det ene af de to øst-hold i rækken - HIK - kommer på besøg på SPAR NORD Arena. Det komplette kampprogram kan ses her


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu