ATI ACADEMY SKIVE

ATI ACADEMY SKIVE melder alt optaget.
Skrevet d. 17-03-2016 12:08:18

Skive Idræts Klub opretter i samarbejde med ATI-træner Jan Christian Hansen et ATI Fodbold Academy i Skive.
ATI Fodbold er et fodboldkoncept, hvor der arbejdes med teknisk træning af piger og drenge i alderen 7 til 12 år. Vores mål er, at samle spillerne på tværs af klubber – og give spillerne ekstra teknisk træning, som de kan bruge hjemme i deres egen klub.

Første træningsdag bliver søndag den 3. april 2016 kl. 1000 – 1200 på kunstgræsbane i Egeris Idrætsanlæg. Der vil være i alt 11 trænings søndage, sidste gang søndag den 19. juni. Alle dage kl.1000 – 1200.

Vi starter denne første periode op som et forsøgsprojekt med begrænset mulighed for deltagelse, idet der som udgangspunkt max kan være 10 spillere pr. træner, da fokus vil være på den enkelte spillers udvikling. Forhåndstilmeldte er nuværende ATI-spillere samt børn af ATI-trænere.

Vi ønsker en blanding af piger og drenge samt en aldersmæssig spredning. Da der er stor fokus på formel teknisk træning er motivationen hos den enkelte spiller afgørende for en positiv træning.

Tilmelding af SIK spillere kan kun foregår på mail til: ati.skive@gmail.com med oplysning om spillerens navn, fødselsdato og adresse.
Det skal understreges at man ikke er garanteret deltagelse ved tilmelding.
Tilmeldingsfrist er tirsdag den 29. marts kl. 1200.

Der vil senest torsdag den 31. marts kl. 1900 blive udsendt en mail fra ATI- SKIVE med besked om man er optaget eller på venteliste.

Torben Jensen

Sportskoordinator SIK/ATI