Arbejdssejr

Arbejdssejr Endnu engang viste SIK-kollektivet sig fra sin b...
Skrevet d. 08-08-2014

Arbejdssejr

Endnu engang viste SIK-kollektivet sig fra sin bedste og stærkeste side, da de gule fredag aften hjemme på et solbeskinnet SPAR NORD Arena besejrede "den gule fare" fra AC Horsens med 1-0. Sejrsmålet sat ind af Jesper Henriksen efter lige godt et kvarters spil.

Gennem store dele af fredagens opgør var gæsterne fra AC Horsens i boldbesiddelse, men uden at fornærme nogen var der langt mellem opfindsomheden i gæsternes spil. Og SIKerne havde overordnet set fuld kontrol over kampen, og trods gæsternes spilovertag måtte Daniel Krog i Skive-målet vel knap præstere én redning.

Spilovertaget til trods var gæsterne som nævnt nærmest ufarlige gennem samtlige 90 minutter. Og selv om gæsterne i slutminutterne forsøgte at intensivere presset mod SIK-forsvaret, var det tætteste de kom på en udligning en forkølet afslutning fra Janus Drachmann. Omvendt kunne indskiftede Anders Vestergaard i dommer Michael Tykgaards tillægstid definitivt have afgjort kampen. Efter en hurtig omstilling sendte Nicolas Bøgild en perfekt aflevering mod midten til Vestergaard, men Jakob Busk i Horsens-målet lurede "den røde Gazelle".

Som nævnt i indledningen var basen i fredagens sejr et stærkt kollektiv, hvor de gule fra første til sidste fløjt ydede maksimalt. Udgangspunktet var at lukke bagrummet ned og dermed forhindre gæsterne i at sætte lynhurtige André Bjerregaard i scene. Og dette lykkedes til fulde og samtidig kom sidegevinsterne i form af hurtige omstillinger.

Kampens enlige scoring kom efter godt et kvarters spil. Mikkel Cramer drev bolden frem i venstre siden, afleverede til Nicolas Bøgild der spillede Jesper Henriksen i dybden. Efter et enkelt træk kunne Henriksen sikkert sætte føringsmålet ind i det lange hjørne uden chance for Jakob Busk i gæsternes mål. Senere i halvlegen - efter godt en halv times spil burde Nicolas Bøgild have bragt hjemmeholdet i front med 2-0. Men Jakob Busk i gæsternes mål fik med en fodparade blokeret afslutningen.

Efter pausen var det fortsat gæsterne, der var mest i boldbesiddelse. Men opfindsomheden var langt henne at hente, og der var langt mellem optræk til farlige situationer foran Daniel Krog i SIK-målet. I den anden ende bød hjemmeholdet sig i et par omgange til. Udover Anders Vestergaard mulighed i de døende minutter, var Jesper Henriksen tættest på efter en times spil. Men hans afslutning sneg sig lige uden om den fjerneste stolpe.

I et chancefattigt opgør kunne de gule fra Skive fortjent trække det længste strå og efter godt fem minutters tillægstid kunne en fejlfri Michael Tykgaard fløjte en flok trætte SIKere i et velfortjent bad. Næste udfordring i NordicBet Ligaen er lokalopgør i Viborg søndag den 17. august. Men allerede onsdag aften venter en ny udfordring i form af Vendsyssel FF, som gæster SPAR NORD Arena i DBU Pokalen.

Kampfakta:

Skive IK - AC Horsens 1-0 (1-0)

Målscorere:

16. min. 1-0 Jesper Henriksen

Startopstilling:

Daniel Krog, Andreas Albech, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, John Dyring, Ayinde Lawal, Kristian Nielsen, Jesper Henriksen, Mikkel Jespersen, Nicolas Bøgild

Udskiftninger:

69. min. Jakob Andersen afløser John Dyring

78. min. Anders Vestergaard afløser Mikkel Jespersen

90. min. Victor Nielsen afløser Jesper Henriksen

Advarsler:

Skive: Mads Eriksen, Andreas Albech, Ayinde Lawal

AC Horsens: ingen

Tilskueretal: 1.003

Dommer: Michael Tykgaard


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu