Andreas Albech skifter til Skive IK

Andreas Albech skifter til Skive IK Der er i dag indgået kon...
Skrevet d. 19-06-2014

Andreas Albech skifter til Skive IK

Der er i dag indgået kontrakt med 22-årige Andreas Albech, som skifter fra Skive fra vores rækkekollegaer Rishøj Boldklub på en 1-årig aftale. Andreas er højre back - og endda en målfarlig én af slagsen. Før sidste turneringskamp på lørdag er Andreas noteret for otte scoringer i indeværende sæson.

- Vi har fulgt Andreas gennem et godt stykke tid og set ham adskillige gange i dette forår og hans spillestil passer godt til SIK. Han kommer med en power og en fysik, som er noget af det, vi mangler lidt af i truppen for nuværende Han har ydermere alderen og den professionelle tilgang til tingene, som vi ønsker, siger sportschef Rasmus Brandhof og fortsætter: - Vores mål i dette transfervindue er at få styrket kvaliteten i truppen og ikke kvantiteten. Og med aftalen med Andreas Albech er jeg sikker på, vi har taget et skridt i den rigtige retning.

Som tidligere meldt ud her på siden forlader Andreas Kiilerich, Tunde Ogunbiyi, Sebastian Moneron og Christian Andreasen alle SIK efter lørdagens kamp mod Næsby. Det samme bliver også tilfældet for Mads Nørby, som ikke får forlænget hans aftale med klubben. - Vi ønsker denne kvintet held og lykke med deres fremtidige karriere og siger mange tak for et godt stykke professionelt arbejde i den gule trøje, slutter sportschef Rasmus Brandhof.